vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance biedt pechhulp per waterscooter

waterscooter-pechhulp

Reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance heeft deze zomer drie servicepunten op drukbezochte vakantiebestemmingen om Nederlanders met pech te helpen. Aan het Gardameer wordt zelfs een waterscooter gebruikt om zo nog sneller de gestrande Nederlanders te helpen.

Verzekerden van Allianz Global Assistance hebben recht op gratis pechhulp in het buitenland als zij een reisverzekering met automobilistenhulp hebben of een Pechhulp verzekering met buitenlanddekking.

Waterscooter

Dankzij de waterscooter vermijden de servicemonteurs de drukke wegen rondom het Gardameer. Ook kunnen zij zo veel sneller naar de overkant van het meer komen. Op een dag kunnen nu zeven vakantiegangers met pech worden geholpen in plaats van vier, omdat met de waterscooter de drukke wegen bij het meer omzeild kunnen worden.

De servicepunten zijn dit jaar in Desenzano bij het Gardameer in Italië en in Zuid-Frankrijk in le Muy en Narbonne. Allianz Global Assistance startte met de servicepunten in 2010 omdat de oorzaak van pech in het buitenland vaak minder snel geconstateerd wordt dan in Nederland.

In Italië bijvoorbeeld, hebben dealers vaak geen tijd om binnen een dag een diagnose te stellen. Hierdoor staat een gestrande reiziger onnodig lang stil. Daarnaast is het prettig om in het Nederlands te kunnen uitleggen wat er met de auto aan de hand is.

Vorige zomer werd van alle meldingen 86% ter plekke door de servicemonteurs gerepareerd.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739