vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Automobilistenhulp reisverzekering buitenland nu € 13,75

Automobilistenhulp reisverzekering buitenland
Automobilistenhulp reisverzekering buitenland

Een automobilistenhulp reisverzekering kan je hier eenvoudig en snel afsluiten. Bij autopech of problemen met de bestuurder in Europa ontvang je direct professionele hulp zodat je altijd je reis kan voortzetten.

De dekking automobilistenhulp op een kortlopende reisverzekering kost slechts € 13,75 voor je gehele duur van je vakantie en kan veel problemen voorkomen. Dus ga je met de auto of camper naar je bestemming in het buitenland (Europa), kies dan ook voor deze uitgebreide pechhulp verzekering.

Autovakantie in Europa

Ieder jaar gaan er ruim vier miljoen Nederlanders met de auto naar het buitenland op vakantie. Dit jaar mogelijk nog veel meer. De populairste landen om met de auto naartoe te reizen zijn: Frankrijk, Duitsland, Italië en Oostenrijk (370.000). Autopech kan je welverdiende vakantie behoorlijk verpesten. Een reisverzekering met automobilistenhulp is daarom een goed advies bij een autovakantie want één op de vijf automobilisten krijgt in het buitenland met autopech te maken. De alarmcentrale van Allianz Global Assistance krijgt vooral tijdens de zomervakantie veel hulpaanvragen. De top vijf van meest voorkomende autopech is:

  1. Een oververhitte motor.
  2. Een lekke band of een klapband.
  3. Defecte remmen (bijvoorbeeld door te laag remvloeistofniveau).
  4. Elektrische storingen en accuproblemen (bijvoorbeeld door intensiever gebruik van de airco).
  5. Overige motorproblemen.

Automobilistenhulp reisverzekering

Met de dekking automobilistenhulp op je kortlopende reisverzekering ben je in Europa onder andere verzekerd voor:

  • Het inzetten van een vervangende chauffeur of het gebruik maken van een autotransporter, indien de verzekerde bestuurder door ziekte, ongeval het voertuig niet kan of mag besturen.
  • Het terugbrengen (repatriëring) van het motorrijtuig en/of aanhanger naar Nederland.
  • Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer.
  • Bewaking van het motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Toezending vervangende onderdelen.

De automobilistenhulp is geldig in landen die op het internationaal verzekeringsbewijs (IVB) van uw autoverzekering (groene kaart) staan: Andorra, België Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Servië, Slovenië, de Slowaakse Republiek, Spanje, de Tsjechische Republiek,Roemenië, het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, Zweden, Zwitserland en Vaticaanstad.

Hoe sluit ik de verzekering af?

Het afsluiten van een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp buitenland is vrij eenvoudig. Kies voor een kortlopende reisverzekering en vink de optie ‘automobilistenhulp’ aan. Bereken hier zelf de premie voor een kortlopende reisverzekering met automobilistenhulp. Je ontvangt de polis direct per e-mail. Snel handig en voordelig.

Vragen?

Heb je een vraag over de automobilistenhulp reisverzekering voor in Europa of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739