vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Allianz Global Assistance verhoogt dekking rechtsbijstand op reisverzekeringen

Allianz global assistance verhoogt dekking rechtsbijstand op reisverzekeringen Allianz Global Assistance (de nieuwe naam voor Allianz Global Assistance) heeft per 10 december 2012 de dekking voor rechtsbijstand op reisverzekering buiten Europa naar € 50.000 verhoogt.

Dit geldt voor alle nieuw afgesloten doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen, doorlopende zakenreisverzekeringen, collectieve zakenreisverzekeringen en globetrotter verzekeringen.

Bestaande polissen

Voor bestaande verzekeringen zal de dekking ook verhoogd worden. De rechtsbijstanddekking van polissen die prolongeren worden vanaf 1 januari 2013 aangepast.

Allianz Global Assistance noem als reden voor een hoger verzekerd bedrag, dat recente voorvallen hebben aangetoond dat de bestaande dekking niet toereikend is.

Ongevallendekking

Al eerder liet Allianz Global Assistance weten dat bij de ongevallendekking op reisverzekeringen er geen onderscheid meer wordt gemaakt op basis van leeftijd. Dit is per 10 december ook in de voorwaarden aangepast.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739