vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance reisverzekeringen kan je hier afsluiten!

Allianz-reisverzekering

Allianz Global Assistance is de nieuwe naam voor Mondial Assistance.

Allianz Global Assistance is de nieuwe naam voor Mondial Assistance. Een nieuwe naam maar voor de rest blijft alles gelijk. De reisverzekeringen van Allianz Assistance kan je hier online afsluiten.

Heb jij een reisverzekering, annuleringsverzekering nodig? Dan ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres. Er is voor ieder soort reiziger een passende reisverzekering. Met ruim 50 jaar ervaring is Allianz wereldwijd marktleider op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.

Voor elke reis de juiste reisverzekering van Allianz

Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede reisverzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance kan dat snel en eenvoudig. Al meer dan 50 jaar is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianz een passende verzekering.

Kies je voor een reisverzekering van Allianz Global Assistance, dan kies je voor:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaarheid.
  • Wereldwijde eigen alarmcentrales.
  • Professionele hulpverleners die helpen in de Nederlandse taal.
  • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering.

Allianz reisverzekering zelf online afsluiten

Kies hier de ideale reisverzekering voor jouw vakantie en sluit hem hier direct online af. Hieronder vind je een overzicht van de reis- en annuleringsverzekeringen. Een reisverzekering afsluiten doe je gemakkelijk en snel in drie stappen, maar je kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend de premie berekenen.

Voordat je een reisverzekering afsluit is het raadzaam om goed naar je reissituatie te kijken, zodat je goed verzekerd bent, maar niet te veel betaald. Je kunt bij ons online de volgende reisverzekeringen afsluiten:

Allianz Global Assistance reisverzekeringen

logo-Allianz-Global-Assista Allianz Global Assistance staat voor wereldwijde hulpverlening. Je kunt rekenen op ruim 10.000 medewerkers, op vijf continenten, in 29 landen, die veertig talen spreken, waaronder de jouwe. Zij staan dag en nacht voor je klaar, samen met ruim 400.000 dienstverleners en een netwerk van betrouwbare lokale agenten in landen waar Allianz Global Assistance geen eigen vestiging heeft.

Allianz Global Assistance is wereldwijd marktleider in reisverzekeringen, hulpverlening en persoonlijke diensten. Bijna elke seconde nemen zij ergens ter wereld een melding in behandeling. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor ruim 2,2 miljoen auto’s.

De verzekeringen van Allianz Global Assistance worden o.a. verkocht via Reisverzekeringblog. De vele verschillende typen verzekeringen kunnen altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen praktisch en voordelig gecombineerd worden.

Allianz Group

Allianz Global Assistance is onderdeel van de Allianz Group, één van de grootste verzekeraars en vermogensbeheerders ter wereld.

Deze organisatie is wereldwijd marktleider in hulpverlening, reisverzekeringen en persoonlijke diensten. Allianz Global Assistance Group opereert met bijna 10.000 medewerkers op vijf continenten, in meer dan 28 landen. 250 miljoen klanten profiteren van de diensten van de groep, dat is 4% van de hele wereldbevolking. In 2011 heeft de groep 49 miljoen telefoontjes aangenomen en in totaal 18 miljoen dossiers afgehandeld.

Vragen?

Heb je vragen over Allianz reisverzekeringen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739