vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allrisk Annuleringsverzekering met Covid-19 dekking

Ben je op zoek naar een annuleringsverzekering die ook dekking biedt voor een gewijzigd reisadvies, bijvoorbeeld van code geel naar code oranje vanwege een uitbraak van het coronavirus (Covid-19)? Wij hebben voor jou de All-Risk Annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen. Deze annuleringsverzekering biedt dekking voor de annuleringskosten als jij jouw reis wilt annuleren vanwege een aangepast reisadvies door Covid-19.

Heb je een reis geboekt en een Allrisk Annuleringsdekking afgesloten toen het reisadvies voor jouw bestemming groen of geel was? Dan vergoed de verzekeraar 75% van de annuleringskosten als jij je reis zelf annuleert, vanwege het gewijzigde reisadvies en mits de reisorganisatie de kosten niet vergoed.

Allrisk Annuleringsverzekering met Covid-19 dekking
Allrisk Annuleringsverzekering met Covid-19 dekking

Ook als je eerder terugkeert vanwege een gewijzigd reisadvies, bijvoorbeeld van code geel naar code oranje of rood, dan vergoed de verzekeraar de niet gebruikte reisdagen voor 75%.

Word je op de luchthaven door de luchtvaartmaatschappij geweigerd voor jouw vlucht? Bijvoorbeeld als je niet de juiste reisdocumenten hebt, of om redenen op het gebied van gezondheid, veiligheid of beveiliging. Met de allrisk annuleringsdekking kan je eventueel 75% van de niet gebruikte reisdagen claimen.

Wat is een all-risk annuleringsverzekering?

Een all-risk annuleringsverzekering is een verzekering die de kosten dekt die zijn gemaakt voor een reis als de reis om welke reden dan ook geannuleerd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als je ziek wordt vlak voor uw reis, of als er onvoorziene omstandigheden zijn die ervoor zorgen dat je niet kunt reizen. Een all-risk annuleringsverzekering biedt dus financiële bescherming voor de kosten die je hebt gemaakt voor de reis als deze niet door kan gaan. Een all-risk annuleringsverzekering is vaak een uitgebreide verzekering die dekking biedt voor een groot aantal redenen waarom een reis geannuleerd kan worden. Het is verstandig om de voorwaarden van de verzekering goed door te lezen voordat je besluit om de all-risk annuleringsverzekering af te sluiten.

Allrisk Annuleringsverzekering Europeesche

Wil je zelf kunnen bepalen om welke reden jij een geboekte reis annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. Je kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden je niet op vakantie wilt. Bijvoorbeeld omdat jouw beste vriend(in) ernstig ziek wordt door corona, of als je toch die nieuwe baan of opdracht krijgt en snel moet beginnen.

Annuleren bij Covid-19

Ook als er een dreiging is van een uitbraak van Covid-19 of een wijziging van het reisadvies bijvoorbeeld van code geel naar code oranje, kan je met een doorlopende- of kortlopende Allrisk Annuleringsverzekering jouw reis annuleren. De vergoeding bedraagt 75% van de annuleringskosten.

Heb je nog geen Allrisk annuleringsverzekering van de Europeesche? Sluit hem hieronder af.

Waarvoor geldt de Allrisk dekking niet?

De verzekering biedt geen dekking voor annuleringsredenen waarvan je vóór het afsluiten van de verzekering al op de hoogte was. Daarnaast kan je géén beroep doen op de Allrisk Annulering wanneer:

  • je geen zin hebt in de vakantie;
  • je vindt dat het te veel regent of vervelend weer is;
  • de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is;
  • je vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering hebt.

Vragen?

Heb je een vraag over de Allrisk annuleringsverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739