vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Brussels Airport (vliegveld Zaventem) blijft nog dicht

Brussels-airport

Ondanks eerdere berichten dat Brussels Airport bij Zaventem vandaag open zou gaan, is dat niet het geval. Het lijkt er op dat het zelfs nog wel maanden kan gaan duren voordat de luchthaven weer volledig operationeel is. Tot die tijd zal stapsgewijs het luchtverkeer worden opgestart.

Gisteren werd nog met 800 personeelsleden een oefening gehouden voor een beperkte heropening. De test heeft vermoedelijk uitgewezen dat de tijdelijke incheckbalies nog niet goed werken. Bij de tijdelijke incheckbalies moeten passagiers zich kunnen aanmelden voor hun vlucht en ook hun bagage kunnen afzetten.

De vertrekhal van het vliegveld werd zwaar beschadigd bij de aanslagen een week geleden. De oorspronkelijke vertrekhal moet volledig herbouwd worden.

De tijdelijke vertrekhal met incheckbalies zullen na het opstarten minder dan 20 procent de normale capaciteit van de luchthaven afhandelen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739