vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Code oranje Nicaragua en annuleren van je reis

Nicaragua

Nicaragua

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft op 15 mei 2018 het reisadvies voor Nicaragua gewijzigd naar code Oranje (alleen noodzakelijke reizen). Heb je een doorlopende reisverzekering bij Allianz Global Assistance, dan kan je een voorgenomen reis naar dit land mogelijk kosteloos annuleren.

De kosten voor het annuleren van reizen naar Nicaragua worden vergoed op de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering (DRAV) van Allianz Global Assistance als de dekking Terreuraanslagen & natuurrampen is afgesloten. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding gelden de volgende voorwaarden:

  • De dekking Terreuraanslagen & natuurrampen moet op de polis staan;
  • De reis is geboekt voor 15 mei;
  • Het vertrek naar Nicaragua staat gepland voor 16 juni.

Vragen?

Heb je een vraag over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739