vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Medische verzekering Thailand met Engelstalige verklaring!

Heb je voor je reis naar Thailand een medische verzekering nodig met een dekking van tenminste 10.000 dollar en dekking voor Covid-19? Een medische verzekering voor Thailand kan je hier snel en voordelig afsluiten. Je ontvangt dan een Engelstalige verzekeringsverklaring met Covid-dekking voor 100.000 dollar.

Covid verzekering voor Thailand - Snel geregeld!

Allianz Global Assistance (de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld) geeft de gewenste verklaring af, wanneer je hier op deze website een kortlopende- of doorlopende reisverzekering afsluit. Je dient daarvoor wel medische kosten en werelddekking mee te verzekeren. Deze verzekering moet de periode dekken dat je in Thailand bent. Wij zorgen er voor dat je een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand, snel per e-mail ontvangt.

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, v.a.: € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Verzekeringsverklaring voor Thailand

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand bij Allianz biedt de nodige voordelen, zoals:

 • Je hoeft niet meer extra een dure ziektekostenverzekering af te sluiten.
 • Er worden GEEN leeftijdstoeslagen gehanteerd, dus de premie is zeer gunstig.
 • Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht je gezondheid.
 • Ook geschikt voor oudere Thailandgangers, iedereen wordt geaccepteerd ongeacht je leeftijd, al ben je 99 jaar.
 • De verzekeringsverklaring van minimaal 100.000 US-dollar voor Thailand is gratis. Deze wordt op verzoek aangemaakt en per e-mail aan je verzonden.
 • De premie voor de kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, v.a.: € 2,66 per dag.
 • Premie voor de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Let op: Deze reisverzekeringen kunnen alleen worden afgesloten door ingezetenen van Nederland met een Nederlandse basiszorgverzekering. Woon je definitief in Thailand en ben je uitgeschreven in Nederland, dan kan je geen gebruik maken van de genoemde reisverzekeringen. Woon je in het buitenland? Informeer dan bij ons voor andere mogelijkheden: info@reisverzekeringblog.nl

Let op: wij kunnen alleen een Engelstalige verzekeringsverklaring voor jou laten opmaken, wanneer je op deze website een reisverzekering afsluit.

Hoe kom ik aan een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand?

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand met vermelding van de 100.000 dollar is eenvoudig te verkrijgen.

 • Stap 1. Sluit hier op deze website online een kortlopende- of doorlopende reisverzekering af met minimaal medische kosten en werelddekking.
 • Stap 2. Wacht tot je de polis per e-mail hebt ontvangen (meestal binnen 10 minuten).
 • Stap 3. Stuur ons een e-mail met vermelding van je polisnummer en de periode van verblijf naar info@reisverzekeringblog.nl en vraag om de Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand.
 • Stap 4. Deze wordt aangemaakt en per e-mail naar je verzonden.

Kortlopende- of doorlopende Thailand reisverzekering van Allianz afsluiten

Wil je een gratis verzekeringsverklaring voor Thailand bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering? Sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Ga je voor langere periode naar Thailand?

Ga je voor een langere periode naar Thailand dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Engelstalige Covid 19 verklaring voor Thailand: dekking tenminste 100.000 dollar

Sluit hier een kortlopende- of doorlopende medische reisverzekering af, dan zorgen wij voor een Engelstalige verzekeringsverklaring.

Denk er aan dat je moet kiezen voor de dekkingen medische kosten en werelddekking!

Die kan je per e-mail bij ons aanvragen, nadat je de polis per e-mail hebt ontvangen. Stuur vervolgens een e-mail naar info@reisverzekeringblog.nl met vermelding van je polisnummer (belangrijk!).

Meeste gestelde vragen en antwoorden over een Covid verzekering voor Thailand (FAQ)

Lees hier vaak gestelde vragen en antwoorden.

Geven jullie een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand af?

Ja, heb je voor je reis naar Thailand een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig? Die kunnen wij verstrekken als je op deze website een kortlopend- of doorlopende medische reisverzekering van Allianz afsluit.

Wat komt er in de Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz te staan?

Onder andere, het soort reisverzekering, de naam van de verzekerde, polisnummer, geldigheidsdatum van de polis, werelddekking en het telefoonnummer van de verzekeraar. Verder deze tekst: We hereby confirm that the person named below has Travel Insurance for medical costs that covers all emergency health care, including health care related to the Covid-19 virus, up to $ 100.000. Only if not covered by a health insurance policy and if the abovementioned insured person has not travelled against government advice.

Welke dekkingen voor de Thailand reisverzekering moet ik kiezen?

In ieder geval medische kosten en werelddekking. Je kan de reisverzekering verder uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Zijn medische kosten vanwege besmetting met Corona in Thailand verzekerd?

Raak je besmet met corona tijdens je reis? En moet je daarom opgenomen worden in een ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis, als je corona oploopt. Je moet dan wel de module Medische Kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies Oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. De dekking geldt niet als het gebied waar je verblijft de kleurcode Rood heeft.

Wat kost de medische reisverzekering voor Thailand?

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, v.a.: € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Wat is beter een kortlopende- of doorlopende reisverzekering voor Thailand?

Ga je voor een langere periode naar Thailand dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Kan ik ook een annuleringsdekking meeverzekeren?

Ja, dat kan. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Vragen?

Heb je vragen over een medische reisverzekering voor Thailand met dekking voor Covid van tenminste 100.000 dollar? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of neem contact op via WhatsApp:

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739