vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche gestopt met online verkoop reisverzekeringen

Europeesche gestopt met online verkoop reisverzekeringen

Europeesche gestopt met online verkoop reisverzekeringen

De Europeesche is per heden gestopt met de directe verkoop aan consumenten. Het is daardoor niet meer mogelijk om op de website van de Europeesche reisverzekeringen af te sluiten.

De Europeesche kiest er voor om de verkoop van haar verzekeringsproducten via assurantietussenpersonen te laten verlopen. Een opmerkelijke stap die ongetwijfeld door het intermediair zal worden toegejuicht.

Al in juni maakte de Europeesche bekend dat zij zouden stoppen met directe verkoop aan consumenten. In een vandaag verzonden nieuwsbrief aan tussenpersonen laat de Europeesche weten dat de bouw van de aangepaste webpagina’s langer op zich liet wachten dan gehoopt.

Ook consumenten die telefonisch een reisverzekering willen afsluiten worden doorverwezen naar tussenpersonen van de Europeesche.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739