vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche Verzekeringen

Europeesche verzekeringen Er zijn in Nederland veel verzekeraars actief die ook reisverzekeringen aanbieden. Een aantal zul je wellicht kennen en anderen misschien niet. Reisverzekering Blog biedt reisverzekeraars de mogelijkheid om informatie te geven over de producten die ze aanbieden.

Specialist in reisverzekeringen

Op 25 mei 2010 bestaat de Europeesche 90 jaar. Op dit moment zijn er 180 personen werkzaam bij deze verzekeringsmaatschappij. De Europeesche is specialist in reisverzekeringen en een dochteronderneming van ASR Nederland. Daarnaast maken zij deel uit van de European Travel Insurance Group (ETI-Group). Deze vindt zijn oorsprong in 1920 en heeft inmiddels 17 leden. Verder is de Europeesche partner van Travel Foundation Nederland. Deze organisatie zet zich in voor het behoud en de bescherming van vakantiebestemmingen.

Reisverzekeringen van de Europeesche

Bij de Europeesche is het mogelijke een aflopende en doorlopende (garantie) annuleringsverzekering af te sluiten, waarmee je zowel voor als tijdens de reis beschermd bent tegen de kosten van annulering. Dit is ook mogelijk voor last-minute boekingen.

Daarnaast kent de Europeesche de volgende reisverzekeringen:

  • Kortlopende reisverzekering: voor wie af en toe op vakantie gaat. Ook voor een zakenreis.
  • Doorlopende Reisverzekering: voor wie vaker per jaar op vakantie gaat.
  • Uit in Nederland verzekering: reis- en recreatieverzekering voor binnen Nederland.
  • Groeps- en Schoolreisverzekering: de reisverzekering voor groepen en schoolreisjes.

Reisverzekering afsluiten bij de Europeesche

De verzekeringen van de Europeesche zijn bijna overal verkrijgbaar via verschillende distributiekanalen. De Europeesche werkt samen met assurantietussenpersonen, gevolmachtigden, zorgverzekeraars en reisbureaus. Tevens zijn alle reis- en annuleringsverzekeringen online af te sluiten. Europeesche Verzekeringen probeert zoveel mogelijk aanwezig te zijn op internet, waar de klanten zich ook bevinden. Zij maken ook gebruik van affiliate programma’s.

Beste reisverzekeraar 2009

Europeesche Verzekeringen is door de Nederlandse reisbureaus gekozen tot Beste Reisverzekeraar 2009.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739