vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Franse topman dood aangetroffen in hotelkamer

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Een belangrijke adviseur van de Franse regering, Richard Descoings (53), is onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in zijn hotelkamer in New York.

De politie houdt rekening met een misdrijf en is een onderzoek gestart naar de dood van Descoings. De deur van de hotelkamer zou niet zijn geforceerd, wel werd Decoings naakt aangetroffen. Sectie moet uitwijzen wat de doodsoorzaak is.

Descoings was in New York voor een congres op de Columbia University. Omdat hij niet kwam opdagen, belden collega’s naar het hotel. Hotelpersoneel ging op onderzoek uit. In de overhoop gehaalde kamer troffen ze het naakte lichaam van de Franse topman.

Descoings was lid van de Franse Raad van State en was directeur van het Franse Instituut voor Politieke Wetenschappen.

//
//

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739