vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Globetrotter Verzekering: Ontvang 10% korting!

Globetrotter Verzekering: Ontvang 10% korting!
Globetrotter Verzekering: Ontvang 10% korting!

Ben jij jonger dan 27 jaar en ga je binnenkort reizen of werken in het buitenland? Hier ontvang je tot 10% jongerenkorting op de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance. Je hebt al een Globetrotter Verzekering vanaf € 9,45 per maand! Je bent dan in heel Europa verzekerd.

De Globetrotterverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld voor een studie, stage, (vrijwilligers)werk, wereldreis of backpack vakantie. Altijd verzekerd op de beste manier, zonder dat je er omkijken naar hebt. Of je nu gaat backpacken, een wereldreis maken, gaat studeren, stagelopen of werken in het buitenland. Met de Globetrotter Verzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd.

Voor wie is de Globetrotter Verzekering geschikt?

De Allianz Globetrotter is speciaal voor iedereen die lang op reis gaat of gaan werken in het buitenland. De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance kan je afsluiten voor minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden. Je hebt de keuze uit Europadekking of werelddekking.

Besluit je tussentijds nog langer te blijven? Dan verleng je heel eenvoudig online je verzekering. En als je besluit eerder terug te komen dan verwacht, krijg je een deel van je verzekeringspremie terug, indien je geen schade hebt gehad.

De Globetrotter Verzekering is geschikt voor iedereen die:

 • Voor langere tijd naar het buitenland gaat (1 tot 24 maanden).
 • Vrijwilligerswerk gaat doen.
 • Gaat studeren in het buitenland.
 • Stage gaat lopen.
 • Een rondreis of wereldreis gaat maken.
 • Een lange periode gaat Backpacken.
 • Gaat werken in het buitenland.
 • Als au pair naar het buitenland gaat.

De Globetrotter Verzekering is in alle bovenstaande situaties altijd de beste keuze. Standaard werk (kantoor of werken in een bar) is gewoon meeverzekerd. Als je werk gaat doen met een verhoogd risico geldt daarvoor een toeslag. Neem daarvoor contact op met ons. Meer informatie over beroepsrisico vind je op de pagina beroepsrisico’s.

Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance

Wat voor lange reis je ook gaat maken, met de Globetrotter Verzekering ben je goed verzekerd in het buitenland. Of het nu gaat om studie, (vrijwilligers)werk of een lange reis. Deze verzekering is speciaal voor verblijven in het buitenland tussen 1 maand en 24 maanden. En je bepaalt zelf waarvoor je verzekerd wilt zijn. De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance heeft een aantal unieke voordelen:

 • Flexibel op te bouwen, op maat samen te stellen.
 • Korting voor jongeren onder 27 jaar.
 • Geschikt voor studeren, reizen en werken.
 • Innovatieve gratis diensten:
  • Inentingsadvies en Reisarts;
  • Geld Service;
  • Persoonlijke Reisassistent;
  • Assistant Services.

Advies op maat

Met de jarenlange ervaring van de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld kan Allianz Global Assistance je advies op maat geven. En het gaat verder dan alleen advies, want overal ter wereld en in iedere situatie kun je vertrouwen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance. Dit betekent Allianz Global Assistance:

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd.
 • Meer dan 50 jaar ervaring in wereldwijde hulpverlening.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Hulpverlening altijd binnen handbereik met de HelpMe app.

Uitstekende hulp en dekking met de Globetrotter Verzekering. Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Jongerenkorting

De Globetrotter Verzekering is al heel voordelig, maar je kan als backpacker nog meer besparen door de gunstige leeftijdskorting. Ben je op de ingangsdatum van de verzekering jonger dan 27 jaar, dan krijg je een korting van 10% op de gehele premie van de Globetrotter Verzekering.

Studeren, reizen en werken

Ga je voor een langere periode naar het buitenland? Studeren, werken, stage lopen, rondreizen, backpacken of vrijwilligerswerk? Dan is de Globetrotter Verzekering ideaal. Hiermee verzeker je alle soorten lange verblijven in het buitenland tussen 1 maand en 24 maanden. Naast het reizen is namelijk ook (vrijwilligers) werk en studeren in het buitenland standaard meeverzekerd.

Kies zelf je dekkingen

Door de flexibele opbouw is het mogelijk de verzekering precies op maat samen te stellen. Wil je jouw bagage meeverzekeren? Heb je Wereld- of Europadekking nodig? Bij de Globetrotter Verzekering bepaal je dit zelf. Bij de bagagedekking heb je bovendien de keuze uit drie varianten: Budget, Uitgebreid en Compleet. Het verschil zit in de hoogte van de verzekerde bedragen. De verzekering is af te sluiten per maand tot maximaal 24 maanden. En kom je eerder terug? Geen probleem! Je krijgt de premie voor niet gereisde maanden terug.

Medische kosten

Een ziekenhuisopname in het buitenland kan tot torenhoge kosten leiden. Een uitbreiding met de dekking Medische kosten behoedt je daarvoor. Bij de Globetrotter Verzekering kies je zelf of je medische kosten volledig of aanvullend wilt verzekeren. Om je te helpen in je keuze heeft Allianz Global Assistance een handig adviesschema voor je opgesteld. Dit vind je hier: Adviesschema Globetrotter. Raadpleeg ook altijd je zorgverzekeraar.

Bij Medische Kosten Aanvullend ben je voor medische kosten verzekerd als aanvulling op de Nederlandse zorgverzekering. Met ‘Volledig’ heb je als verzekerde recht op vergoeding van alle medische kosten in nood, ook wanneer er geen sprake is van een Nederlandse zorgverzekering.

Extra services

Tijdens je verblijf in het buitenland ondersteunt de Globetrotter Verzekering je met verschillende extra services. Innovatieve diensten zoals Geld Service en de Persoonlijke Reis- assistent. De Persoonlijke Reisassistent is onderdeel van de alarmcentrale en helpt 24/7 antwoord te vinden op allerlei reisvragen. De Geld Service is bedoeld voor reizigers in het buitenland die, door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van hun bankpas, geen toegang hebben tot hun geld. In dat geval kan Allianz Global Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen via één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd. Iedere verzekerde met bagagedekking heeft recht op Geld Service.

Vragen?

Heb je een vraag over de Globetrotter Verzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09.00 – 12.00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739