vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Backpackers niet goed verzekerd met standaard reisverzekering

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Globetrotter Verzekering

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Premie Globetrotter Verzekering: v.a. €9,45

Voor backpackers, wereldreizigers en mensen die langere tijd studeren of werken in het buitenland is een standaard reisverzekering niet voldoende.

Backpackers niet goed verzekerd met standaard reisverzekering
Backpackers niet goed verzekerd met standaard reisverzekering

Lang verblijf buitenland

Vaak bieden doorlopende reisverzekeringen een lagere dekking en sluiten werk of studie zelfs uit. Ook kunnen basisverzekeringen in enkele gevallen niet worden aangehouden bij een langer verblijf in het buitenland. De vernieuwde Globetrotter Verzekering is volledig afgestemd op de risico’s die reizigers kunnen lopen tijdens hun lange verblijf in het buitenland. Naast het reizen is ook (vrijwilligers)werk en studeren in het buitenland standaard meeverzekerd.

Globetrotter Verzekering: meer keuze

Het verschilt nogal of iemand een jaar gaat studeren in Barcelona, gaat werken in Afrika of een rondreis maakt door Amerika. Allianz Global Assistance heeft de Globetrotter Verzekering (voorheen Globetrotter Reisverzekering) daarom vernieuwd met meer keuzemogelijkheden.

Door de flexibele opbouw is het mogelijk om de verzekering precies op maat samen te stellen. Zoals de keuze om de medische kosten aanvullend of volledig te verzekeren, zodat een reiziger zonder Nederlandse basisverzekering toch goed verzekerd is. Zelfs risicovolle werkzaamheden en gevaarlijke sporten kunnen tegen een toeslag met een gerust hart worden beoefend. Daarnaast zijn er innovatieve gratis diensten zoals Geld Service en Persoonlijk Reisassistent die kunnen worden ingeschakeld.

Geldservice + Persoonlijke Reisassistent

Geldservice is een gratis dienst die onderdeel uitmaakt van de Bagagedekking. Bij bijvoorbeeld verlies of beschadiging van een bankpas kan Allianz Global Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen om het verblijf voort te zetten. De Persoonlijke Reisassistent kan 24/7 worden ingeschakeld voor advies over bijvoorbeeld blokkering van een pinpas, medische zaken of het omboeken van vliegtickets.

De vernieuwde Globetrotter Verzekering in het kort:

  Voor iedereen die lang op reis gaat, voor vakantie, studie, stage & (vrijwilligers)werk.

  De Globetrotter Verzekering is flexibel, zelf samen te stellen.

  Bagagedekkingen tussen € 1.000 en € 5.000.

  Unieke Geldservice die 24/7 bereikbaar is en geld voor kan schieten.

  Werk met verhoogd risico is tegen een toeslag mee te verzekeren.

  Indien de Nederlandse basisverzekering niet aangehouden kan worden, kan de Globetrotter Verzekering de medische kosten volledig dekken.

Nieuwe voorwaarden

De vernieuwde Globetrotter Verzekering is de eerste Allianz Global Assistance verzekering waarop de nieuwe voorwaarden van toepassing zijn; ontdaan van ingewikkelde juridische formuleringen en in begrijpelijke taal geschreven.

Globetrotter Verzekering afsluiten

Klik op de link voor premie berekenen: Globetrotter Verzekering – Speciale reisverzekering voor backpacken, studie, stage of werk in het buitenland.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739