vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Honderden Nederlandse vliegtuigpassagiers gestrand op Bali

vulkaan-bali Honderden Nederlandse vakantiegangers kunnen voorlopig niet terug naar Nederland doordat het vliegverkeer op het Indonesische eiland Bali is stilgelegd vanwege een vulkaanuitbarsting op het naburige eiland Lombok. Er zijn in totaal 700 vluchten geschrapt.

Zeker vierhonderd passagiers van KLM zitten vast op Bali en nog eens rond de vierhonderd KLM-reizigers zijn gestrand in Singapore, omdat ze niet naar Bali kunnen doorvliegen. Er wordt vanuit Schiphol momenteel niet naar Bali wordt gevlogen, daarom kunnen Nederlanders niet naar Bali op reis.

De Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia vervoerde Nederlandse passagiers die ook zijn gestrand op Bali. Een woordvoerder schat dat het er tussen de 150 en tweehonderd zijn.

De verwachting is dat het vliegverkeer van en naar de luchthaven op Bali stil ligt tot donderdag, en mogelijk langer als de aswolk van de vulkaan op Lombok nog niet is overgewaaid.

Reisverzekering

Passagiers die een reisverzekering hebben, dienen contact op te nemen met de alarmcentrale en komen in aanmerking voor een vergoeding van extra verblijfskosten.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739