vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Kortlopende Reisverzekering Allianz Global Assistance

Kortlopende Reisverzekering Allianz Global Assistance
Kortlopende Reisverzekering Allianz Global Assistance

Ben je op zoek naar een voordelige Kortlopende Reisverzekering voor je vakantie of reis? Je hebt al een Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance met Europadekking vanaf € 1,40 per dag.

Waarom een Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten?

Ga je af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: met deze tijdelijke reisverzekering ben je altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de Kortlopende Reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking.

Wat dekt de Kortlopende Reisverzekering?

Met de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je verzekerd in heel Europa. Je hebt bij de reisverzekering van Allianz Global Assistance de keuze uit drie verzekeringsgebieden:

  • Europa
  • Wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada
  • Wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada

Tot Europa rekenen we ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

De basisdekking bestaat onder andere uit:

  • Reisbagage: verlies/diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (totaal max. € 4.000,-).
  • S.O.S. hulpverlening: geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van jezelf of familie.

Uitbreidingen op de Kortlopende Reisverzekering

Wat wil je verzekeren, en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen. Als je daarnaast ook de Kortlopende (Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, heb je nog een zorg minder. Je kunt een Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance uitbreiden met:

  • Werelddekking
  • Reisongevallen
  • Medische Kosten
  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Annuleringsverzekering

Voordelen van de Kortlopende Reisverzekering

  • Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval.
  • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
  • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport.
  • Handig: direct annulering meeverzekeren.

Wat kost een Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance?

Je hebt al een Kortlopende Reisverzekering met Europadekking voor € 1,40 per dag. Je kunt zelf eenvoudig de premie berekenen en sluit in 3 simpele stappen de Reisverzekering af. Na het afsluiten van de verzekering ontvang je de polis en voorwaarden direct per e-mail.

Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Eenvoudig meeverzekeren: bijzondere sporten en wintersport

Met een Kortlopende Reisverzekering is het mogelijk om het risico van wintersport (inclusief deelname aan Gasterennen en Wisbiwedstrijden) en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën. Kortom: voor een zeer volledige Kortlopende Reisverzekering ben je bij Allianz Global Assistance aan het juiste adres.

Handig: direct annulering meeverzekeren

Heb je minder dan 7 dagen geleden je reis geboekt? Dan biedt Allianz Global Assistance je de mogelijkheid je reisverzekering uit te breiden met een annuleringsdekking. Een reisverzekering inclusief annuleringsdekking dus. Zo betaal je geen dubbele poliskosten en hoef je maar 1 keer een verzekering af te sluiten. Dat kan alleen bij Allianz Global Assistance. Voor een standaard dekking betaal je 5,9% van de reissom en voor de dubbel-zeker dekking 6% van de reissom. Met de annuleringsverzekering ben je voor en tijdens je reis verzekerd als je onverwacht je reis moet annuleren. Met de dubbel-zeker variant krijg je zelfs de hele verzekerde reissom vergoed als je tijdens je reis terug moet naar Nederland!

Waarom Allianz Global Assistance?

Allianz Global Assistance is een specialist in reisverzekeringen. De verschillende typen verzekeringen kunnen daardoor altijd perfect afgestemd worden op de wensen van de reiziger. Ook kunnen doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen voordelig gecombineerd worden. De voordelen van een Allianz Global Assistance reisverzekering:

  • Uitstekende voorwaarden en ruime dekking.
  • De grootste reisverzekeraar ter wereld met ruim 50 jaar ervaring.
  • Eigen alarmcentrales in 28 landen en 10.000 medewerkers wereldwijd.
  • Snelle en eerlijke schade-afhandeling (online binnen vijf werkdagen).
  • Binnen vijf minuten verzekerd: online je premie berekenen, polis afsluiten en printen.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739