vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
 • Europeesche
 • Unigarant
 • Allianz
 • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Londen populairste vliegbestemming tijdens herfstvakantie

prijzen-vliegtikckets

Londen populairste vliegbestemming tijdens herfstvakantie

De herfstvakantie is begonnen en duidelijk wordt dat dit jaar minder Nederlanders het vliegtuig pakken dan in dezelfde periode in 2012. Het aantal boekingen is met meer dan 11% afgenomen. Dat kan voor een belangrijk deel verklaard worden door een verminderd totaalbudget voor vakanties.

Desondanks ‘vliegen’ de komende weken nog genoeg landgenoten erop uit. Populairste Europese bestemming is Londen. Hoewel de Britse hoofdstad in vergelijking met vorig jaar beduidend minder in trek is. New York scoort in het lijstje met verre bestemmingen, net als voorgaande jaren, het best. De Big Apple blijft het dus goed doen, maar ook hier is een daling in het aantal boekingen ten opzichte van 2012 waarneembaar. Zo blijkt uit gegevens van CheapTickets.

Top 5 populairste Europese bestemmingen herfstvakantie 2013

 1. Londen
 2. Rome
 3. Barcelona
 4. Malaga
 5. Gerona

Minder kinderen met vliegtuig op herfstvakantie

Het aantal kinderen dat dit jaar met het vliegtuig op herfstvakantie gaat, is ook gedaald. Zo’n 5% minder boekingen dan in 2012. En dat terwijl het aantal kinderen dat in de zomer op vliegvakantie ging juist enorm steeg. Bijna een verdubbeling ten opzichte van 2010.

Top 5 populairste bestemmingen herfstvakantie 2013 met kinderen

 1. Londen
 2. Malaga
 3. Palma Mallorca
 4. Barcelona
 5. Alicante

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739