vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Meer lijnvluchten tussen Nederland en de VS

Meer lijnvluchten tussen Nederland en de VS

Delta Air Lines gaat het aantal vluchten vanaf Amsterdam Schiphol naar bestemmingen in de VS deze zomer uitbreiden.

De extra zomerlijndiensten van Delta vanaf Amsterdam bestaan onder andere uit drie dagelijkse vluchten naar Atlanta, twee dagelijkse vluchten naar Boston per 31 maart, drie dagelijkse vluchten naar Minneapolis-St Paul en vier dagelijkse vluchten naar Detroit per 2 april, twee dagelijkse vluchten naar Seattle per 5 mei, en een extra dagelijkse vlucht naar New York-JFK per 17 mei.

De vluchten passen in de strategie van Delta om van hub naar hub te vliegen; 50 procent van alle transatlantische vluchten van Delta wordt uitgevoerd naar hubs van joint-venturepartners: Parijs Charles de Gaulle, Amsterdam Schiphol en Rome Fiumicino.

Deze zomer gaat Delta tot 18 dagelijkse vluchten van Amsterdam naar acht bestemmingen in de VS verzorgen: New York-JFK, Atlanta, Portland, Newark, Seattle, Detroit, Minneapolis-St Paul en Boston. Alle vluchten worden uitgevoerd in samenwerking met joint-venturepartners Air France-KLM.

Passagiers die deze zomer tussen Amsterdam Schiphol en New York-JFK vliegen, kunnen profiteren van een sterk verbeterde situatie op de luchthaven bij aankomst en vertrek. Terminal 4, een van de grootste terminals in Noord-Amerika, is een uitgestrekte faciliteit met een ongekend aanbod aan winkels en restaurants. Voor BusinessElite-klanten beschikt de Delta Sky Club in Terminal 4 over een Sky Deck: een buitenterras dat een uniek uitzicht op de start- en landingsbanen biedt.

Reizigers die tussen Amsterdam en Atlanta vliegen, profiteren al van de verbeterde overstap- en luchthavenvoorzieningen van Atlanta‘s International Terminal, die vorig jaar is geopend.

 

Reisverzekeringblog.nl tip: De medische kosten in de VS zijn aanzienlijk hoger dan in Nederland. Sluit daarom altijd een goede reisverzekering af met kostprijsdekking voor medische kosten voordat je naar Amerika vertrekt.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739