vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Steeds meer toeristen naar Dubai

Dubai

Steeds meer toeristen naar Dubai

Met in totaal 10,36 miljoen buitenlandse bezoekers in 2012 zag Dubai het toerisme in 2012 met 9,5 procent stijgen ten opzichte van een jaar eerder.

Het aantal overnachtingen steeg naar 37.445.453, een groei van 14 procent ten opzichte van 2011. Gemiddeld bleven bezoekers 3,76 nachten, een stijging van 4,1 procent.

Stijging bezettingsgraad hotels

Het aantal bedden in het emiraat groeide naar 80.414 (+ 7.4%). De bezettingsgraad van de hotels steeg 5,4 procent naar 78 procent. De RevPar (gemiddelde opbrengst per hotelkamer) nam toe met 4,4 procent naar circa 123 euro. Bij appartementenhotels lag de RevPar op ongeveer 87 euro.
In totaal was de hotelbranche in Dubai vorig jaar goed voor 3,9 miljard euro aan inkomsten, een plus van bijna 18 procent ten opzichte van 2011.

Herkomst toeristen

De buurlanden van Dubai zijn met 2,9 miljoen bezoekers belangrijke herkomstlanden. Maar ook het aantal toeristen uit Azië, Rusland, de Baltische staten groeit hard. De meeste toeristen komen uit Europa: 2,6 miljoen toeristen, een groei van 13 procent ten opzichte van 2011.

Reisverzekering Dubai

Ga je op vakantie naar Dubai? Vergeet niet om de juiste reisverzekering af te sluiten! Het Ministerie van Buitenlandse zaken adviseert reizigers: Ga wijs op reis, een reisverzekering met dekking van medische kosten in het buitenland is belangrijk. Medische voorzieningen zijn in het buitenland vaak extreem duur.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739