vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance beste reisverzekeraar 2011

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance is dinsdagavond 10 januari op de Vakantiebeurs uitgeroepen tot de beste reisverzekeraar en ontving hiervoor de Reisrevue Veer.

Met een rapportcijfer van 7,91 verkoos de reisbranche Allianz Global Assistance tot de beste reisverzekeraar van 2011.

René Vermeule, Directeur Marketing & Sales bij Allianz Global Assistance: “We zijn heel trots dat we de Veer dit jaar hebben gewonnen en als beste reisverzekeraar zijn gekozen. Dit zien we als een erkenning voor ons structurele beleid om nieuwe en innovatieve producten en diensten te ontwikkelen, waarbij we de klant volledig centraal stellen. Dit heeft ons de afgelopen jaren meerdere prijzen opgeleverd. De Veer voor reisverzekeraar 2011 zien wij als een voorlopige kroon op ons werk en een aanmoediging door te gaan op de ingeslagen weg.”

De Reisrevue Veren worden jaarlijks uitgereikt tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs, de Dutch Tourism Expo. De reisbranche heeft massaal gestemd voor toewijzing van de Reisrevue Veren. Tijdens de uitreiking werden in totaal 41 categorieën geëerd met de felbegeerde Veerawards, waaronder reismanagers, touroperators, luchtvaartmaatschappijen en verkeersbureaus.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739