vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Nederland opent nieuwe ambassade in Panama

panama-reisverzekering

Panama

Nederland opent een nieuwe ambassade in Panama. Minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) legde de eerste steen.

De opening van de ambassade is onderdeel van een hervorming van de Nederlandse diplomatieke aanwezigheid in Latijns Amerika. Nederland versterkt zijn vertegenwoordigingen in Brazilië en Panama en sluit vijf andere posten in de regio. De ambassade gaat zich vooral op handel en economie concentreren.

‘Panama is, met zijn strategisch zeer belangrijke kanaal, een van de meest dynamische economieën van de regio’, aldus Ploumen. ‘Met de opening van deze ambassade wil Nederland de kansen op het gebied van handel en economische diplomatie optimaal benutten. Panama is door zijn hubfunctie op maritiem en luchtvaartgebied in de regio ook voor de Caribische landen van het koninkrijk een belangrijke partner.’

Handelspartner Panama

Panama werkt aan modernisering van het kanaal, havens en zijn infrastructuur. Ploumen: ‘Kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven zijn er dan vooral op gebieden waar Nederland sterk is, zoals de maritieme infrastructuur en watermanagement. Maar ook de sectoren landbouw, olie en gas, chemie en logistieke ketens bieden interessante mogelijkheden.

‘Nederland is in Panama de vijfde investeerder en voor Panama is ons land de grootste exportbestemming in de Europese Unie. Nederlandse bedrijven als Vopak, VT Shipping en Boskalis zijn succesvol geweest bij het verkrijgen van grote orders. Veel Nederlandse bedrijven – onder meer Philips en Heineken – hebben er een regionale vestiging.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739