vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Nederland opent consulaat-generaal in Chongqing

Consulaat-China

Nederland opent consulaat-generaal in Chongqing

Nederland gaat een consulaat-generaal openen in de Chongqing, de snelst groeiende provincie van China. Minister Timmermans (Buitenlandse Zaken) is dat in Peking overeengekomen met zijn Chinese collega Wang Yi. Beide ministers hebben daartoe nota’s uitgewisseld. China zal een consulaat-generaal openen in Willemstad, Curacao.

Het consulaat-generaal in Chongqing kan binnen enkele maanden van start. Dit betekent dat Nederlandse bedrijven meer ondersteuning kunnen krijgen in het westen van China.

Timmermans is een van de eerste Europese collega’s die de nieuwe Chinese minister van Buitenlandse Zaken bezoeken. Beide bewindslieden bespraken mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in China. Timmermans: ‘Nederland wil graag bijdragen aan verbetering van de kwaliteit van de Chinese groei. Bijvoorbeeld op gebied van verduurzaming We hebben veel ervaring en expertise te bieden op gebied van waterbesparing, afvalverwerking, duurzame economie. Niet alleen in bedrijven, ook in kennisinstellingen.’

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739