vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nederlandse backpacker op wereldreis verongelukt op de Filipijnen

Busongeluk-Filipijnen

Busongeluk Filipijnen

Een busongeluk afgelopen vrijdag in het noorden van de Filipijnen heeft aan 14 mensen, onder wie een Nederlandse vrouw en een Canadees, het leven gekost. Er raakte nog een Nederlander gewond, evenals 30 andere inzittenden van de bus.

De bus was onderweg van de hoofdstad Manilla naar stad Bontoc. Op een weg in de bergen reed het voertuig een 500 meter diep ravijn in.

De Nederlandse backpacker die om het leven is gekomen kwam uit het Brabantse Vorstenbosch en was bezig aan een wereldreis. Een reisgenote uit Tilburg ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

Het slachtoffer was augustus vorig jaar in haar eentje vertrokken naar Thailand. De afgelopen maanden reisde ze met haar rugzak door Maleisië, Borneo en Indonesië. De reis door de Filipijnen werd haar uiteindelijk fataal.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739