vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nederlandse toerist dood na val van hotelbalkon in Thailand

Foto: PDN

In de Thaise badplaats Pattaya is gisteren een Nederlander (63) omgekomen nadat hij van zijn balkon was gevallen. Volgens Thaise media was het een ongeluk, maar is het nog onduidelijk hoe het heeft kunnen gebeuren.

De man verbleef op de achtste verdieping van het hotel in de toeristenplaats Pattaya ten zuidoosten van Bangkok. Hij zou gisternacht zijn gevallen, maar werd pas vandaag in de ochtend gevonden door medewerker van een nabijgelegen supermarkt.

De Thaise politie denkt dat de Nederlander een sigaretje wilde roken of een luchtje wilde scheppen op het balkon en toen is gevallen.

De politie zal een onderzoek starten naar de doodsoorzaak. Hiervoor worden de beelden van bewakingscamera’s bekeken en zal er autopsie op het lichaam worden verricht. Zo gauw de doodoorzaak vaststaat zal deze worden gemeld aan de Nederlandse ambassade in Bangkok.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739