vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

New York populaire stedentrip in het najaar

new-york Ook dit najaar zijn stedentrips weer volop in trek. Een opvallende stijger in het ‘er even tussenuit’-segment is Kopenhagen.

Ten opzichte van het totaal aantal vliegticketboekingen in 2014 steeg de belangstelling voor de Deense hoofdstad met 12%. Steeds meer Nederlanders ontdekken de charmes van deze stad. Zo blijkt uit de meest recente boekingsgegevens van CheapTickets.nl,

De absolute nummer 1 deze herfstvakantie is echter New York. De animo voor the Big Apple nam ten opzichte van 2013 toe met maar liefst 49%.

De top 3 ‘stedentrips-stijgers’ herfstvakantie 2014 ten opzichte van 2013 zijn:

  1. New York +49%
  2. Barcelona +44%
  3. Londen +17%

Kopenhagen heeft veel te bieden

De stijging in het aantal boekingen naar Kopenhagen is opvallend, maar niet verwonderlijk volgens een woordvoerder van de vliegticketsite. Kopenhagen heeft de reiziger veel te bieden. Bijna alles in het historische centrum is op loopafstand: de beste restaurants, de hipste designwinkels, kunstgalerieën en musea. Ook de langste winkelstraat van Europa is er te vinden; de Strøget. Bovendien is het amper een uur vliegen. Daarnaast zijn er steeds meer luchtvaartmaatschappijen die aantrekkelijke aanbiedingen hebben voor een leuke stedentrip naar Kopenhagen. Vandaar dus dat de stad steeds populairder wordt. Je vliegt met een lowcost airline al vanaf enkele tientallen euro’s heen en weer naar de stad.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739