vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nieuwe Unigarant Reis- en Annuleringsverzekering

Nieuwe unigarant reis- en annuleringsverzekering

Unigarant heeft een nieuwe kortlopende en doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Bijzonder is de nieuwe, aanvullende dekking om terrorismedreiging, epidemieën en natuurrampen te verzekeren. ProductvergelijkerMoneyview geeft de verzekeringen de hoogste waardering van vijf sterren op voorwaarden. 

Bij de ontwikkeling van de nieuwe annuleringsverzekering heeft Unigarant het aantal geldige annuleringsredenen uitgebreid en bestaande beperkingen geschrapt. Reizigers die bijvoorbeeld zorg moeten verlenen aan naasten (mantelzorgers) of stellen die hun relatie beëindigen, kunnen nu hun reis kosteloos annuleren.

Annuleringsdekking bij natuurrampen, terrorismedreiging of stakingen

Bijzonder is de nieuwe dekking terrorisme en natuurrampen. Reizigers hebben recht op een vergoeding wanneer zij vanwege terrorisme, natuurrampen, ontradend reisadvies, besmettelijke ziektes en stakingen de reis moeten annuleren of omboeken. Bij omboeken krijgen reizigers de volledige omboekkosten vergoed. Bij annuleren krijgen ze de reissom vergoed.

In de nieuwe reisverzekering is rekening gehouden met de trends in de reiswereld en behoeftes van de klant. Er gaat bijvoorbeeld steeds meer elektronica mee op reis. Daarom heeft Unigarant de vergoeding voor elektronische apparatuur verhoogd. Ook is de vergoeding van kleding en toiletspullen bij bagageverlies verruimd en wordt vervangend huurmateriaal nu vergoed.

De aanvullende dekking Verkeersrechtsbijstand is een ander voorbeeld van de vernieuwing, hiermee zijn reizigers verzekerd van juridische hulp bij een ongeluk met een motorvoertuig in het buitenland.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739