vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld komt naar Rotterdam

OasisoftheSeas

Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld komt naar Rotterdam

Het grootste cruiseschip ter wereld, Oasis of the Seas komt in 2014 naar Europa. Het schip zal ook Rotterdam aandoen waar het in droogdok gaat.

Op 1 september 2014 vertrekt de Oasis of the Seas vanuit de Amerikaanse havenstad Fort Lauderdale om op 14 september 2014 aan te meren in Barcelona. Vanuit Barcelona verzorgt ze drie maal een 5-nachten cruise en één 7-nachten afvaart. Deze laatste zeereis heeft als bestemming Rotterdam. Op 14 oktober 2014 vertrekt Oasis of the Seas voor een 13 nachten retour trans-Atlantische oversteek van Rotterdam naar Fort Lauderdale.

Met haar lengte van 360 meter is de Oasis of the Seas langer dan de Eiffeltoren. Het schip is 47 meter breed en dat is uniek in de cruisevaart. De Oasis of the Seas heeft maar liefst 21 zwembaden en whirlpools. Gelanceerd in december 2009, staat Oasis of the Seas bekend als het architectonisch wonder op zee met maar liefst 16 passagiersdekken, bijna 226.000 bruto tonnage en bij gedeelde bezetting een capaciteit van 5.400 gasten.

Eén van de nieuwste concepten aan boord van de Oasis of the Seas zijn de zeven buurtjes. Op dek 8 kun je een wandeling maken of een boek lezen in Central Park. De Boardwalk op dek 4 heeft o.a. handgemaakte draaimolen, mijmer hier weg op de rug van het paard en waan jezelf terug in je kinderjaren. Daarna een ijsje bij Ben & Jerry’s of wie liever een Amerikaanse hamburger wil, loopt door naar Johnny Rockets. De vijf andere wijken zijn de Royal Promenade met een Rolls Royces old timer, Vitality at Sea Spa & Fitness, the Youth Zone, Entertainment Place en de Pool & Sports Zone.

De adrenaline gaat harder stromen op de twee klimwanden, of surfend op een van de twee FlowRiders (surfsimulators), of tijdens een pirouette op de indoor schaatsbaan. Voor wie het schip vanuit de lucht wil zien, is er de tokkelbaan (Zip line). Het gratis programma voor kinderen Adventure Ocean Kids, biedt doorlopend educatieve, leuke en spannende activiteiten.

 

Reisverzekeringblog.nl tip: Ook voor een cruisevakantie is een reisverzekering belangrijk. Sluit hem op deze website af in slechts een paar stappen. Je ontvangt de polis direct per e-mail!

[youtube]http://youtu.be/6PsWmDHJQO4[/youtube]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739