vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

‘Oekraïeners vanaf 24 november zonder Schengenvisum naar EU’

Schengen-visa-225x221 Volgens de Oekraïense president Porosjenko kunnen burgers uit het land vanaf 24 november visumvrij naar de Europese Unie te reizen. Op die dag wordt er een top tussen de EU en het land gehouden waar de regeling bekrachtigd wordt, zo meldt het persbureau UNIAN.

Volgens Porosjenko voldoet het Oost-Europese land aan de eisen van de EU om de huidige visumplicht af te schaffen.

Een meerderheid van het Europees parlement is al akkoord met het afschaffen van het verplichte Schengenvisum voor burgers uit de Oekraïne, waarbij geen visum nodig is voor reizen tot maximaal negentig dagen. Daarna moeten Oekraïners het Schengengebied weer voor 90 dagen verlaten.

Bron: NU.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739