vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisadvies Egypte aangescherpt na aanslag

egypte Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Egypte aangepast na de aanslag op 10 juni 2015 bij Luxor, een populaire bestemming voor toeristen. Voor het hele land geldt dat er een verhoogd risico is op aanslagen en geweld, ook bij toeristische trekpleisters.

“In heel Egypte is er een risico op terroristische aanslagen, ook op buitenlanders en buitenlandse doelen. Mijd overheidsgebouwen en plaatsen waar veel buitenlanders komen”, zo staat er op de site van de Rijksoverheid.

Wie toch naar Egypte gaat of wil gaan wordt aangeraden dat te melden bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Mocht er dan een noodsituatie zijn, dan kan de ambassade je bereiken.

Voor het land geldt geen negatief reisadvies, wel adviseert het ministerie om niet naar de Sinaï te gaan.

Bron: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/egypte

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739