vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering met bagage € 1,40 per dag (Europadekking)

Reisverzekering met bagage
Reisverzekering met bagage

Een reisverzekering met dekking voor bagage afsluiten? Dat kan hier snel en voordelig. Je bagage is tot € 4.000,- verzekerd voor beschadiging, vermissing en diefstal.

Je neemt als snel voor een behoorlijk bedrag aan bagage mee op je vakantie, zoals een smartphone, laptop, tablet, bril, koptelefoon of airpods, camera, merkkleding, parfum, sieraden, zonnebril, etc. Voor je het weet heb je voor duizenden euro’s aan spullen in je koffer. Mocht die gestolen worden dan wordt je vakantie een ramp. Een reisverzekering met dekking voor bagage is daarvoor de oplossing.

Een reisverzekering gaat verder dan de dekking voor je bagage. Als je tijdens jouw reis ziek wordt of een ongeval krijgt, kan je genoodzaakt zijn om extra kosten te maken. Denk aan extra verblijfskosten, reiskosten of speciaal (medisch) vervoer terug naar Nederland. Of je kan geconfronteerd worden met hoge medische kosten in het buitenland, die door een reisverzekering gedekt kunnen worden.

Reisbagage

Wanneer je schade claimt aan je reisbagage, vergoedt Allianz Global Assistance de schade tot een bepaald bedrag. Dit bedrag is terug te vinden in het dekkingsoverzicht van de kortlopende reisverzekering. Onder schade worden de volgende gebeurtenissen verstaan:

 • diefstal;
 • verlies;
 • vermissing;
 • beschadiging.

Als je reisbagage is meeverzekerd, heb je bij vertraagde aankomst/vermissing van jouw bagage recht op een vergoeding van vervangende kleding en toiletartikelen.

Kies zelf online je dekkingen

Een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kan je gemakkelijk zelf online samenstellen. Je hebt de keuze uit:

 • Europa- of werelddekking
 • Reisongevallen
 • Medische Kosten
 • Geld en reischeques
 • Automobilistenhulpverzekering
 • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
 • Annuleringsverzekering

Heb je nog geen kortlopende reisverzekering? Sluit hem hieronder af!

Europa- of werelddekking?

Je hebt bij de reisverzekering van Allianz Global Assistance de keuze uit drie verzekeringsgebieden:

 • Europa (tot Europa rekenen we ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee).
 • Wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada
 • Wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada

Gevaarlijke sporten meeverzekeren

Ga je gevaarlijke sporten beoefenen op je vakantie? Dan is het risico op een ongeval groter dan op een normale vakantie. Daarom zul je een aparte reisverzekering zoals de Adventure & Survival verzekering of een aanvullende dekking voor bijzondere sporten moeten afsluiten. Uitsluitingen ten aanzien van gevaarlijke sporten staan in de voorwaarden.

Annuleringsdekking

Je reis moeten annuleren, dat is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Sluit je de annuleringsdekking af, dan krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Een reisverzekering inclusief annuleringsdekking dus. Zo betaal je geen dubbele poliskosten en hoef je maar 1 keer een verzekering af te sluiten. Dat kan alleen bij Allianz Global Assistance.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Dus eventuele kinderen zijn zonder premie daarvoor te betalen net zo goed verzekerd als de ouders/begeleiders.

Vragen?

Heb je een vraag over het online afsluiten van een kortlopende reisverzekering met bagage of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739