vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisverzekering voor familie uit het buitenland v.a. € 2,- per dag

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance

Medische reisverzekering familie buitenland

Sluit nu een Allianz Travel Risk Insurance af voor jouw buitenlandse gast!

Voldoet aan alle eisen voor een Schengenvisum.

Medische kosten gedekt tot €30.000,- Repatriëring: alle noodzakelijke kosten.

Je kunt tussentijds de polis kosteloos wijzigen.

VISUMGARANTIE: Bij afwijzing visum betaal je niets.

De zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld: Allianz Global Assistance.

Premie vanaf €2,- per dag

Een reisverzekering voor familie uit het buitenland, is hier snel en gemakkelijk geregeld. De reisverzekeringen die wij aanbieden is daarnaast ook geschikt voor het aanvragen van een Schengenvisum.

Al vanaf € 2,- per dag is jouw familie tijdens hun verblijf in Nederland goed verzekerd onder andere voor medische kosten. Het afsluiten van een reisverzekering voor buitenlanders gaat eenvoudig en snel. Je hebt tijdens werkdagen dezelfde dag de polis nog in huis. Het is mogelijk dat jij vanuit Nederland deze reisverzekering afsluit voor je familie, partner of gast.

Medische reisverzekering voor buitenlandse bezoekers aan Nederland

Reisverzekering voor familie uit het buitenland
Reisverzekering voor familie uit het buitenland

Wij bieden je twee verschillende verzekeringen en beide zijn geschikt voor:

 • Buitenlanders die naar Nederland of Europa komen voor familiebezoek of toerisme.
 • Een buitenlandse partner die jouw bezoekt.
 • De aanvraag van een Schengenvisum voor kort verblijf.

De verzekeringen kennen een uitgebalanceerde dekking voor buitenlanders zoals:

 • SOS-kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing).
 • Medische kosten (o.a. ziekenhuis, specialist en artsen).
 • Repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot).
 • Kosten begrafenis of crematie en overkomst van familie.

Verder valt onder de dekking:

 • ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde;
 • overlijden van verzekerde en ziekte, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde;
 • overlijden van een meeverzekerde reisgenoot;
 • gedwongen oponthoud.

Lees altijd eerst de voorwaarden om te zien wat er verzekerd is.

Reisverzekering voor buitenlandse familieleden

Let op: mocht een visum worden afgewezen en de verzekering is nog niet ingegaan, dan ontvang je de premie terug of er wordt niet geïncasseerd.

Ook voor visumaanvraag

Komt je familielid uit een visumplichtig land? Dan kan je deze onderstaande reisverzekeringen ook gebruiken voor de aanvraag van een Schengenvisum.

De Europese Raad heeft besloten dat iedere visumaanvrager met ingang van 1 juni 2004 een reisverzekering dient te overleggen ter dekking van eventuele uitgaven in geval van repatriëring om medische redenen, dringende medische zorg of spoedbehandeling in een ziekenhuis. De verzekering moet geldig zijn op het grondgebied van alle Schengen lidstaten en tijdens de gehele duur van het verblijf. De minimum dekking bedraagt € 30.000,–

Bij de visumaanvraag moet de aanvrager kunnen aantonen dat er een medische reisverzekering is afgesloten. De geldigheid van deze reisverzekering dient gelijk te zijn aan de totale reisduur. Ook moet de reisverzekering geldig zijn in alle Schengenlanden.

Wil je meer weten over het aanvragen van een Schengenvisum? Lees dan het ‘Dossier Schengenvisum

Wat zijn de voordelen van een reisverzekering voor buitenlandse familie?

Het is voor buitenlanders in de meeste gevallen onmogelijk om in het land van herkomst een reisverzekering af te sluiten. In Nederland kan dit met de reisverzekering voor buitenlanders. Buitenlandse reizigers zijn verzekerd vanaf het vertrek uit eigen land tot de thuiskomst.

Het is zelfs mogelijk om meerdere landen te bezoeken tijdens het verblijf. Wintersport kan ook meeverzekerd worden, zodat buitenlanders desnoods kunnen wintersporten. In noodsituaties kan een buitenlandse partner, vriend of familielid 24 uur per dag contact opnemen met de alarmcentrale voor advies of hulp. Er zijn zelfs artsen beschikbaar die meerdere vreemde talen beheersen.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen voor buitenlanders of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739