vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering: hulpverlening belangrijkste dekking

Reisverzekering: hulpverlening belangrijkste dekking

Bij de term ‘reisverzekering’ denk je al gauw aan een vergoeding bij beschadigingen of het verliezen van bagage. Echter een reisverzekering  van Allianz Global Assistance bestaat uit zoveel meer, want er schuilt een compleet team van hulpverleners achter.

Zij bieden 24/7 hulp in de meest uiteenlopende situaties. Een reisverzekering is dan ook een onmisbaar onderdeel van een onbezorgde vakantie.

De alarmcentrale van Allianz Global Assistance staat dagelijks paraat voor allerhande calamiteiten; van eenvoudige vragen over naar de vakantie vliegen met waterpokken tot hulp bij ernstige ongevallen. Ze zijn actief in 34 landen en maken wereldwijd gebruik van een netwerk van 400.000 professionele hulpverleners. Zodoende is er altijd hulp binnen handbereik. Of het nu gaat om een levensreddende actie, een geduldig oor of direct contact met een Nederlands sprekende arts.

Preventief

Peter Smits, arts Medisch Team vertelt: ‘Op de alarmcentrale geven we onze klanten ook preventieve reistips. Deze zomer bijvoorbeeld moet iedereen extra voorzichtig zijn met tekenbeten, er is namelijk een grote toename van deze beestjes. Ook raad ik iedereen met bestemming Turkije of Marokko aan om een uitgebreid medisch reisadvies in te winnen. Verder een tip voor medicijngebruikers: neem voldoende mee en laat de apotheek een medicijnrapport opstellen.’

Belang passende verzekering

Audrey Denkelaar van Allianz Global Assistance legt je in de volgende video uit met wat voor praktische zaken de alarmcentrale kan assisteren en hoe belangrijk een passende reisverzekering is wanneer je onbezorgd op vakantie wilt gaan.

Video: Allianz Global Assistance hulpverlening door de alarmcentrale

Bekijk hier de video:

Sluit nu een reisverzekering af!

Hier kun je zelf de premie berekenen en direct de beste reisverzekering afsluiten. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. De polis van de kortlopende reisverzekering ontvang je direct per e-mail! Je kan de reisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Allianz Global Assistance is de grootste en beste reisverzekeraar ter wereld. Hét vertrouwde adres voor een eerste klas reisverzekering!

Een uitstekende keuze: Allianz Global Assistance

Wanneer je op vakantie gaat wil je geen gezeur en gedoe bij problemen. Je wilt een reisverzekering waar je op kunt vertrouwen. Daarom biedt Allianz Global Assistance uitmuntende reisverzekeringen aan, zowel kortlopende als doorlopende. Je kunt bij Allianz Global Assistance terecht voor een goede reisverzekering die past bij jouw reisgedrag. Er zijn reisverzekeringen voor verschillende soorten reizen. Ook als je voor langere periode gaat werken, stage lopen of studeren in het buitenland, heeft Allianz Global Assistance een perfecte reisverzekering voor jou.

Wat kost een reisverzekering?

Een reisverzekering van Allianz Global Assistance heb je al v.a. €1,50 per dag. Wat de reisverzekering uiteindelijk kost hangt van meerdere factoren af. Ga je een gevaarlijke sport beoefenen of kies je voor een avontuurlijke vakantie? Dan is het risico dat er iets gebeurt groter, dan wanneer je alleen op het strand gaat liggen. Zie hier ons premie-overzicht:

Kortlopende reisverzekering Allianz
Premie Kortlopende Reisverzekering*
Nederlanddekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 0,90
----------
Europadekking
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€1,50
Reisongevallen€ 0,10
Medische kosten€ 0,35
Geld en reischeques€ 0,55
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10
Automobilistenhulpverlening€ 13,75
Annuleringsverzekering (standaard)5,9% v/d reissom
----------
Werelddekking excl. VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,30
Reisongevallen€ 0,10
Medische kosten€ 0,35
Geld en reischeques€ 0,55
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10
Annuleringsverzekering (standaard)5,9% v/d reissom
---------
Werelddekking incl. VS en Canada
Basisdekking (SOS-kosten en bagage)€ 2,95
Reisongevallen€ 0,10
Medische kosten€ 0,35
Geld en reischeques€ 0,55
Wintersport/bijzondere sporten€ 1,10
Annuleringsverzekering (standaard)5,9% v/d reissom
*Premies per dag (exclusief assurantiebelasting).

In de voorwaarden kun je lezen wat er wel en niet gedekt wordt door Allianz Global Assistance. Daarnaast wordt er vermeld tot welke bedragen bepaalde bagage wordt gedekt. Het is verstandig om de voorwaarden mee te nemen op vakantie, zodat je weet hoe te handelen wanneer er een onvoorziene gebeurtenis optreedt.

Makkelijk en keuzevrijheid

Wat wil je verzekeren, en wat niet? Dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. De uitstekende Kortlopende Reisverzekering is volledig aan te passen aan je wensen. Als je daarnaast ook de Kortlopende (Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluit, heb je nog een zorg minder. De beste kortlopende reis- en annuleringsverzekering kan je gemakkelijk zelf online samenstellen, je hebt de keuze uit:

  • Europa- of werelddekking
  • Reisongevallen
  • Medische Kosten
  • Geld en reischeques
  • Automobilistenhulpverzekering
  • Wintersport/bijzondere (winter)sporten
  • Annuleringsverzekering

Je hebt bij de reisverzekering van Allianz Global Assistance de keuze uit drie verzekeringsgebieden:

  • Europa
  • Wereld exclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada
  • Wereld inclusief de Verenigde Staten van Amerika en Canada

Tot Europa rekenen we ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Tip: Ga je naar Cuba of Rusland dan kan je bij ons gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring voor medische kosten aanvragen (mits meeverzekerd op je polis).

Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

Medische kosten volledig gedekt

Als je zonder reisverzekering op vakantie gaat, dan kun je onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al snel hoog oplopen. Zeker in het buitenland. Je krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt je zorgverzekeraar, dat wat in Nederland gangbaar is. Het meerdere komt dan voor eigen rekening. Van de beste kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance mag je verwachten dat al jouw onvoorziene medische kosten vergoedt worden (mits meeverzekerd), waar je ook bent.

Vragen?

Heb je een vraag over de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance? Neem contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739