vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Thailand reisverzekering van Allianz met Covid verzekeringsverklaring (100.000 USD)

Een reisverzekering voor Thailand nodig met Engelstalige verzekeringsverklaring 100.000 USD dekking voor covid-19? Kan je hier snel en eenvoudig regelen!

Wie naar Thailand reist krijgt te maken met de inreisregels van de Thaise overheid.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft op 5 januari 2023 maatregelen voorbereid om COVID-19 te voorkomen omdat Thailand meer toeristen verwelkomt. De toeristen uit alle landen worden hetzelfde behandeld. Dit zijn de nieuwe regels:

 • Alle reizigers moeten ten minste twee doses vaccinatie hebben gehad en een ziektekostenverzekering hebben die de COVID-19-behandeling dekken.
 • Voor bezoekers aan Thailand is zelfbescherming sterk aanbevolen, volgens de Universele Preventie maatregelen, zoals het dragen van een mondmasker, frequent handen wassen en een ATK-test doen als ze symptomen hebben.

Bron: PR Thai Government

Hoe kom ik aan een reisverzekering voor de Thailand met verzekeringsverklaring (10.000 USD)?

Allianz Global Assistance, de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, geeft de gewenste verklaring gratis af, wanneer je hier op deze website een kortlopende- of doorlopende reisverzekering afsluit. Je dient daarvoor wel medische kosten en werelddekking mee te verzekeren. Deze verzekering moet de periode dekken dat je in Thailand bent. Wij zorgen er voor dat je een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand, snel per e-mail ontvangt.

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand voor € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, voor € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Hoewel Thailand een medische verzekering van tenminste 20.000 dollar (per 1 mei wordt dit 10.000 USD) vraagt, zal op de Engelstalige verzekeringsverklaring 100.000 dollar staan.

Hoe kom ik aan een reisverzekering voor Thailand met een Engelstalige verzekeringsverklaring?

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor de aanvraag van een Thailand met vermelding van de 100.000 dollar is eenvoudig te verkrijgen.

 • Stap 1. Sluit hier op deze website online een kortlopende- of doorlopende Allianz reisverzekering af met minimaal medische kosten en werelddekking.
 • Stap 2. Wacht tot je de polis per e-mail hebt ontvangen (meestal binnen 10 minuten).
 • Stap 3. Stuur ons een e-mail met vermelding van je polisnummer naar info@reisverzekeringblog.nl en vraag om de Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand.
 • Stap 4. Deze wordt aangemaakt en per e-mail naar je verzonden.

Let op: wij kunnen alleen een Engelstalige verzekeringsverklaring voor jou laten opmaken, wanneer je op deze website een reisverzekering afsluit.

Ook verzekerd bij Covid-19

Raak je besmet met corona tijdens je reis naar Thailand? En moet je daarom opgenomen worden in een Thais ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname als je corona oploopt. Je moet dan wel de module Medische Kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies Oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. De dekking geldt niet als het gebied waar je verblijft de kleurcode Rood heeft.

Wat komt er in de Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand te staan?

Onder andere, het soort reisverzekering, de naam van de verzekerde, polisnummer, geldigheidsdatum van de polis, werelddekking en het telefoonnummer van de verzekeraar. Verder deze tekst: 

We hereby confirm that the person named below has Travel Insurance for medical costs that covers all emergency health care, including health care related to the Covid-19 virus, up to $ 100.000. Only if not covered by a health insurance policy and if the abovementioned insured person has not travelled against government advice.

Thailand reisverzekering met Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz afsluiten

Ga je op reis naar Thailand en wil je een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring voor de Thailand, bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering? Sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Ga je langer naar Thailand?

Ga je voor een langere periode naar Thailand dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger. Ook bij de doorlopende reisverzekering ontvang je op verzoek, gratis een Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz. Die kan je, met een doolopende reisveraekering, zelfs meerdere keren aanvragen.

Voordelen van de Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand (met Covid-19 dekking)

Een Engelstalige verzekeringsverklaring voor Thailand bij Allianz biedt de nodige voordelen, zoals:

 • Je hoeft niet een dure ziektekostenverzekering af te sluiten.
 • Er worden GEEN leeftijdstoeslagen gehanteerd, dus de premie is zeer gunstig.
 • Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht je gezondheid (geen gezondheidsvragen).
 • Geschikt voor oudere reizigers, je wordt geaccepteerd ongeacht je leeftijd.
 • De verzekeringsverklaring van minimaal 100.000 US-dollar is gratis. Deze wordt op verzoek aangemaakt en zo snel mogelijk per e-mail aan je verzonden.

Meeste gestelde vragen over de reisverzekering voor Thailand met verzekeringsverklaring (100.000 USD)

Geven jullie een Engelstalige verzekeringsverklaring met covid-19 dekking af voor Thailand?

Ja, heb je voor je reis naar Thailand een Engelstalige Covid-19 verzekeringsverklaring nodig? Die kunnen wij verstrekken als je op deze website een kortlopend- of doorlopende medische reisverzekering van Allianz afsluit.

Wat kost de medische reisverzekering voor de Thailand?

Je hebt al een kortlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand voor € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met verzekeringsverklaring voor Thailand, voor € 3,81 per maand.

Wat komt er in de Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz te staan?

Onder andere, het soort reisverzekering, de naam van de verzekerde, polisnummer, geldigheidsdatum van de polis, werelddekking en het telefoonnummer van de verzekeraar. Verder deze tekst: We hereby confirm that the person named below has Travel Insurance for medical costs that covers all emergency health care, including health care related to the Covid-19 virus, up to $ 100.000. Only if not covered by a health insurance policy and if the abovementioned insured person has not travelled against government advice.

Wat als de Engelstalige verzekeringsverklaring niet goedgekeurd wordt?

Dat hebben wij nog niet meegemaakt, maar mocht dat toch zo zijn dan laten wij de polis vervallen en krijg jij je geld terug. Je loopt dus geen risico.

Welke dekkingen voor de Thailand reisverzekering moet ik kiezen?

In ieder geval medische kosten en werelddekking. Je kan de reisverzekering voor Thailand verder uitbreiden met de dekkingen die jij belangrijk vindt.

Zijn medische kosten vanwege besmetting met Corona in Thailand verzekerd?

Raak je besmet met corona tijdens je reis naar Thailand? En moet je daarom opgenomen worden in een Thais ziekenhuis? Dan heb je dekking voor medische kosten vanwege een ziekenhuisopname tijdens je reis, als je corona oploopt. Je moet dan wel de module Medische Kosten hebben meeverzekerd. Deze dekking geldt ook in gebieden met het reisadvies Oranje, vanwege het risico op coronabesmetting. De dekking geldt niet als het gebied waar je verblijft de kleurcode Rood heeft.

Wat is voordeliger een kortlopende- of doorlopende reisverzekering voor Thailand?

Ga je voor een langere periode naar Thailand dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Kan ik voor mijn reis naar Thailand ook een annuleringsdekking meeverzekeren?

Ja, dat kan. Met de annuleringsdekking op de kortlopende reisverzekering ben je verzekerd voor de annuleringskosten wanneer blijkt dat je onverhoopt niet naar Thailand op vakantie kan of dat je een vakantie moet afbreken. Dit kan bijvoorbeeld omdat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Ben je al op reis en moet je de vakantie onverwachts afbreken, dan ontvang je een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Vragen?

Heb je vragen over een reisverzekering voor Thailand met verzekeringsverklaring (100.000 USD)? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of neem contact op via WhatsApp:    

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739