vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Transavia: Populariteit vliegen naar wintersport blijft groeien

transavia-misleiding

Populariteit vliegen naar wintersport blijft groeien

Vandaag 10 april start luchtvaartmaatschappij Transavia om 10.00 uur de ticketverkoop voor de winterdienstregeling 2013/2014.

In het winterschema zet de luchtvaartmaatschappij de groei door met 20% meer capaciteit. Transavia zet hierbij vooral in op extra vluchten naar wintersport en stedentripbestemmingen en verhoogt de frequenties naar winterzonbestemmingen.

Afgelopen winterseizoen was succesvol met sterke groei in passagiers. Vooral Eindhoven maakte een sterke groei door van 45% meer capaciteit en 65% meer passagiers. Dit sterkt de strategie van transavia.com om vooral vanuit de regio de groei door te zetten. Het winterschema gaat in op 1 november 2013 en loopt tot en met 31 maart 2014.

Vliegen naar wintersport

De populariteit van vliegen naar de wintersport blijft groeien. Met ruim 50 vluchten in de week, aangevlogen vanuit de belangrijkste Nederlandse luchthavens, blijft Transavia marktleider. Door de aantrekkelijke vluchtschema’s naar de wintersportgebieden kan de verblijfsduur nog beter worden benut voor zowel een korte weekendtrip als een lange skivakantie. Daarom worden op Innsbruck en Salzburg extra frequenties ingezet. Vanaf Amsterdam nu 9x per week naar Innsbruck (+2) en 6x per week naar Salzburg (+1). Vanaf Eindhoven wordt nu dagelijks naar Innsbruck (+1) gevlogen en vanaf Rotterdam gaat de frequentie naar Genève omhoog (+2) naar 5x per week.

Speciale vluchten opening van het wintersportseizoen

Ook dit jaar zet de airline weer speciale vluchten in voor de opening van het wintersportseizoen in Ischgl, Tirol. De vlucht naar Innsbruck vertrekt vanaf Amsterdam op donderdagochtend 28 november en vanaf Rotterdam op vrijdagochtend 29 november. Beiden keren zondagavond 1 december terug.

Stedentrip

De stedenbestemmingen zijn steeds populairder. De vluchtschema’s zijn optimaal, zodat de verblijfsduur voor een korte break of stedentrip voor de klant aantrekkelijker is. Nieuw is de bestemming Turijn die 4x per week vanaf Amsterdam wordt aangevlogen. De bestemmingen Sevilla (3x per week), Porto (4x per week) en Casablanca (3x per week) worden naast de zomer ook in de winter aangevlogen vanaf Amsterdam. Op Athene wordt de frequentie verhoogd naar 5x in de week (+1). Nieuw voor Rotterdam is de bestemming Marrakech, 3x in de week.

Winterzon

De winterzonbestemmingen Dubai en Kaapverdië zijn succesvol en worden ook in het nieuwe winterschema opgenomen. Daarbij wordt Dubai nu 3x per week aangevlogen (+1) en Kaapverdië 4x per week (+2).

 

Reisverzekeringblog.nl tip: Ga je een losse vliegticket boeken? Denk dan aan een ticketannuleringsverzekering. De verzekering dekt de annuleringskosten die in rekening worden gebracht als je onverwacht noodgedwongen toch je reis moet annuleren.

√  Uitstekende annuleringsverzekering voor geboekte tickets (vliegtuig, boot, bus, trein, etc.).
√  De maximale reissom is € 2.000,- per persoon en € 10.000,- per boeking.
√  Vergoedt ook de annuleringskosten van meereizende gezinsleden.

Premie Ticket Annuleringsverzekering: € 16,90 voor Europadekking en € 28,15 voor werelddekking per persoon (inclusief poliskosten en assurantiebelasting). Meer weten of afsluiten? Klik hier: ticket-annuleringsverzekering

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739