vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vakantie annuleren bij Elfstedentocht

We hopen allemaal dat het er binnenkort toch echt van zal komen: de Elfstedentocht. De Europeesche speelt hier handig op in met een annuleringsverzekering waarmee je de vakantie kunt afbreken om toch op tijd bij de start van de Elfstedentocht te kunnen verschijnen.

Onderzoek: recreatief duiken, wel of niet gedekt op je reisverzekering?

Laatste Elfstedentocht 13 jaar geleden

Inmiddels zijn we het winterse weer hier in Nederland alweer gewend. Maar veel schaatsliefhebbers zijn elke dag bezig met de vraag: komt er dit jaar een Elfstedentocht? Een uniek moment, want de laatste Elfstedentocht werd 13 jaar geleden voor het laatst gehouden.

Annuleringsverzekering voor schaatsers
Schaatsers die lid zijn van de ‘Vereniging De Friesche Elf Steden’ kunnen hun vakantie via de annuleringsverzekering van de Europeesche kosteloos annuleren of afbreken. De extra gratis verzekering is geldig tot 1 maart 2010.

Schaatsers kunnen zorgeloos een wintervakantie boeken
“Het zou fantastisch zijn als de Elfstedentocht eindelijk weer gereden kan worden. Dan willen we niemand de kans ontnemen de schaatsen onder te binden voor deze unieke ervaring. Alle schaatsers met startrecht kunnen daarom zonder zorgen een wintervakantie boeken”, aldus Ernst van Donselaar, Hoofd Marketing van Europeesche Verzekeringen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739