vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Val Thorens: nieuwtjes voor het winterseizoen 2014/2015

Deze winter zal Val Thorens, dat in 2013 gekozen is tot beste skigebied van de wereld, allerlei nieuwtjes presenteren op het gebied van activiteiten, welzijn en Uitgebreid.

In het seizoen 2014 – 2015 wil Val Thorens iedereen verrassen en onvergetelijke momenten laten beleven tijdens de wintersportvakantie. Vijf nieuwe redenen om Val Thorens deze winter te bezoeken:

  1. Ontdek de nieuwe Club Med Sensations, een ideale all-inclusive formule voor gezinnen met kinderen.
  2. Probeer Skicross in de wereldwijde hoofdstad van deze ski-activiteit, bekend vanwege de Franse drievoudig Olympisch kampioen Jean-Frédéric Chapuis.
  3. Vlieg als een engel boven een gletsjer met de meer dan 3.000 meter hoge Mega Zip Line “La Tyrolienne”.
  4. Ga ijsduiken onder het Meer van Lou voor een wild avontuur buiten het resort.
  5. Ontmoet lokale voedselproducenten en proef bijzondere diners, gezamenlijk bereid door twee koks, tijdens de “Woensdagen van Montana”.

Opening van een wintersportseizoen vol activiteiten

Val Thorens is een van de eerste skigebieden in Frankrijk dat zijn deuren opent en zonder onderbreking geopend is tot aan het einde van het wintersportseizoen op 10 mei. Met een feestelijke opening van het seizoen met 5.000 skifanaten, die hier iedere winter hun eerste sporen in de sneeuw achterlaten. De belangrijkste evenementen aan het begin van de winter:

  • Opening van het skigebied en 1e etappe van de Ski Force Winter Tour – 22 en 23 november 2014.
  • Rock On Snowboard Tour en Snowscoot Show – 29 en 30 november 2014.
  • Early Camp, freestyle trainingskamp voor professionals in het snowpark van Val Thorens – van 29 t/m 13 december 2014.
  • Andros Trophy – 6 en 7 december 2014.
  • Twee etappes van de World Cup Ski Cross – van 10 t/m 13 december 2014.

Val Thorens

Val Thorens is het hoogst gelegen skigebied van Europa (2.300 meter hoogte) en het hoogtepunt van de 3 Vallées, het grootste skigebied ter wereld (600 km aan pistes die onderling verbonden zijn) en daarom erg populair bij wintersporters.

[youtube]https://youtu.be/ZgooGYUTETk[/youtube]

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739