vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Veel media-aandacht voor onderzoek van Reisverzekeringblog.nl

Het onderzoek dat Reisverzekering Blog heeft uitgevoerd naar de beveiliging tijdens het online afsluiten van een reisverzekering heeft veel aandacht gekregen van verschillende media.

Radio en krant
Een dag na de uitgifte van het persbericht, welke is verspreid door ANP Pers Support, werd de woordvoerder van Reisverzekering Blog gebeld door de redactie van Radio Kassa! Ook Kassa vond de uitkomsten van het onderzoek opmerkelijk en wilde graag een interview op Radio1. Mocht je de uitzending van het consumentenprogramma gemist hebben, dan kan je het gehele interview hier beluisteren: radio_kassa_23-09-09

Verder heeft de reiskrant van de Telegraaf aandacht geschonken aan het onderzoek.

Ook de vakpers doet verslag
Een aantal financiële vakbladen zoals Assurantiemagazine en Infinance hebben het persbericht gedeeltelijk overgenomen. Infinace heeft zelfs navraag gedaan bij de betrokken reisverzekeraars en de reacties opgenomen in een artikel. Uit de research van Infinance bleek dat de uitkomsten van het onderzoek juist waren.

Bezoekersaantallen vertienvoudigd
Door de media-aandacht heeft het bericht veel mensen kunnen bereiken. Consumenten weten Reisverzekering Blog nu beter te vinden. Het heeft gezorgd voor een explosieve stijging van het aantal bezoekers van Reisverzekering Blog. Zo zijn de bezoekersaantallen een dag na de publicatie van het onderzoek vertienvoudigd.

Blijf op de hoogte
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe onderzoeken en publicaties? Neem dan een abonnement op onze gratis nieuwsbrief of volg ons op Twitter.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739