vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Veiligheid op de piste bij Pitztaler skigebied

wintersporthelmen

Veiligheid op piste Pitztaler skigebied

In Hochzeiger staat veiligheid op de piste hoog in het vaandel. Daarom introduceert het Pitztaler skigebied de ‘Pistenregeln-weg’, waarbij wintersporters tijdens het skiën op een leuke en luchtige manier uitleg krijgen over de gedragsregels op de piste.

De route wordt verder ondersteund door een speciale informatiebrochure, die wordt uitgedeeld bij aankoop van een skipas en in de gondel.

Pisteregels

Op afdaling 11 (rood): de ‘Zirben-Abahrt’, leggen mascotte Pitzi en zijn vriendjes spelenderwijs de pisteregels uit. Dit wordt gedaan met behulp van grote borden met illustraties langs de piste. Uiteraard zijn de borden ook een goed geheugensteuntje voor volwassen skiërs en snowboarders. Het project wordt verder ondersteund door een informatiebrochure, stickers in de gondel naar het skigebied en bij de grote pistekaart bij het middenstation.

Skihelm verplicht voor kinderen

De ‘Pistenregeln-weg’ is ontwikkeld in samenwerking met partners UNIQA en SunKid en is gebaseerd op de officiële regels van de FIS. Om de veiligheid te vergroten is het bij de skischolen in het Pitztal voor kinderen verplicht een helm te dragen (gratis te huur bij alle skiverhuurwinkels). Ook krijgen zij een Pitzi veiligheidsvest te leen gedurende de skicursus.

Meer informatie: www.hochzeiger.com en www.pitztal.com

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739