vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Vliegtuigpassagiers Lufthansa moeten rekening houden met chaos

Lufthansa-staking

Vliegtuigpassagiers Lufthansa moeten rekening houden met chaos

Reizigers van Lufthansa die op maandag willen vertrekken moeten rekening houden met een chaos door een aangekondigde staking van grondpersoneel op de luchthavens.

Hierdoor zal Lufthansa bijna al zijn vluchten schrappen. Van de 1720 geplande vluchten gaan er slechts 32 door. De staking treft vooral de Duitse binnenlandse en de Europese vluchten.

Vluchten kunnen worden omgeboekt

De Duitse luchtvaartmaatschappij adviseert passagiers die op maandag willen vliegen de vluchtinformatie op internet te raadplegen. Alle voor maandag geboekte vluchten kunnen gratis worden omgeboekt.

De stakingsdreiging van de vakbond voor grondpersoneel is bedoeld om een betere CAO of te dwingen bij de huidige onderhandelingen.

 

Tip Reisverzekeringblog.nl: Heb je te maken met vertraging of annulering van je vlucht bij een pakketreis? De annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance geeft een vergoeding bij vertraagd vertrek of vertraagde aankomt op je reisbestemming. Lees hier meer: Vertraging van je vlucht? Een annuleringsverzekering geeft een vergoeding

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739