vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
 • Europeesche
 • Unigarant
 • Allianz
 • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Ziektekostenverzekering met Covid-19 verzekeringsverklaring

Ziektekostenverzekering met Covid-19 verzekeringsverklaringHeb je een Engelstalige Covid-19 verzekeringsverklaring nodig voor bijvoorbeeld een reis naar het buitenland of een visumaanvraag? Die kan op verzoek worden verstrekt als je op deze website de Tijdelijk in het Buitenland-verzekering afsluit. Neem daarvoor contact met ons op.

Je hebt al een ziektekostenverzekering met een Engelstalige Covid-19 verklaring vanaf € 34,74 per maand!

Ziektekostenverzekering met Covid-19 verzekeringsverklaring

Er zijn een aantal landen, waaronder Thailand, die bij een visumaanvraag een verklaring vragen waaruit expliciet blijkt dat je voor Covid-19 verzekerd bent. Niet iedere Nederlandse zorgverzekeraar wil deze verklaring afgeven. In dat geval kan je ervoor kiezen om hier een ziektekostenverzekering af te sluiten. Hiermee ben je gewoon 100% gedekt voor Corona en andere ziekten ook als je naar een code oranje of rood land reist.

Engelstalige Covid-19 verklaring voor een visum

Ben je op zoek naar een Engelstalige Covid-19 verzekeringsverklaring nodig voor een visumaanvraag? Dat is geen punt. Sluit de ziektekostenverzekering af en neem even contact met ons op. Wij zorgen dan voor de gewenste verklaring.

Tijdelijk in het Buitenland-verzekering met dekking voor Covid-19

Wij adviseren je daarvoor de Tijdelijk in het Buitenland-verzekering af te sluiten. Dat is een verzekeringspakket met los af te sluiten verzekeringen, zoals ziektekosten, reis- annuleringsverzekeringen. Kies je voor de ziektekostenverzekering en de reisverzekering dan ben je uitstekend verzekerd, ook voor alle corona (Covid-19) gerelateerde klachten. Deze verzekering is speciaal voor Nederlanders die naar het buitenland gaan om te reizen, werken of wonen of die al in het buitenland wonen. Maar ook voor overwinteraars of langverblijvers of reizigers die een visum aanvragen en daarvoor een verzekeringsverklaring nodig hebben waarop staat dat ze verzekerd zijn voor Covid-19.

De Tijdelijk in het Buitenland-verzekering kan je voor minimaal 2 dagen en maximaal 2 jaar afsluiten en is zelfs dagelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. De premie is gunstig en je kan die ook nog zelf beïnvloeden door de pakketkeuze of een hoger eigen risico. Indien je verplicht de Nederlandse basisverzekering moet aanhouden krijg je ook nog korting op de premie.

Tijdelijk in het Buitenland-ziektekostenverzekering met Covid-19 dekking

De belangrijkste kenmerken van de Tijdelijk in het Buitenland-verzekering:

 • Ziektekostenverzekering en reisverzekering met dekking in oranje en rode reisadvies landen/gebieden.
 • Engelstalige verklaring met Covid-dekking voor 100.000 dollar of euro is geen probleem (neem contact met ons op).
 • Voor iedereen die voor langere tijd naar het buitenland gaat (minimaal 2 dagen en maximaal 24 maanden).
 • Ideaal als je gaat werken in het buitenland, maar ook voor reizen, expats en pensionados.
 • Geen leeftijdslimieten.
 • Ook aan te vragen als je al in het buitenland bent.
 • Kan eenmalig met 2 maanden worden verlengd maar de totale looptijd mag niet meer dan 24 maanden zijn.
 • Voor de ziektekostenverzekering geldt: aanvraag op basis van de gezondheidsverklaring (medische acceptatie).
 • Verzekering is per dag opzegbaar met restitutie van premie.

Je kan online jouw premie berekenen. De premie hangt af van:

 • jouw leeftijd;
 • de gekozen dekking (Light, Regular of Comfort);
 • of je ook dekking wilt voor ziektekosten in de VS;
 • welk eigen risico je kiest;
 • of je verplicht de Nederlandse basisverzekering moet aanhouden; in dat geval krijg je korting op de premie.

Wil je de premie berekenen of de tijdelijke ziektekostenverzekering afsluiten? Dat kan hieronder. Je zit nergens aan vast want deze ziekteksotenverzekering is per dag opzegbaar.

Vragen?

Heb je vragen over een tijdelijke ziektekostenverzekering met een Engelstalige Covid-19 verzekeringsverklaring? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

of neem contact op via WhatsApp:

Neem contact met ons op!

 

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739