vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Medische reisverzekering met Covid-19 verzekeringsverklaring

Medische reisverzekering met Covid-19 verzekeringsverklaring

Heb je een Engelstalige Covid-19 verzekeringsverklaring nodig voor bijvoorbeeld een reis naar het buitenland of een visumaanvraag? Die kan op verzoek worden verstrekt als je op deze website een medische reisverzekering van Allianz afsluit.

Heb jij voor je reis naar Thailand, Vietnam, Filipijnen, Maleisië, Indonesie of een ander land een Engelstalige verzekeringsverklaring nodig? Hier kan je snel en eenvoudig een dergelijke verklaring krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is een kortlopende- of doorlopende reisverzekering met dekking medische kosten en werelddekking af te sluiten.

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring v.a.: € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Medische verzekering met Covid-19 verzekeringsverklaring

Er zijn een aantal landen die bij een visumaanvraag een verklaring vragen waaruit expliciet blijkt dat je voor Covid-19 verzekerd bent. Niet iedere Nederlandse zorgverzekeraar wil deze verklaring afgeven. In dat geval kan je ervoor kiezen om hier een medische reisverzekering af te sluiten.

Wat komt er in de Engelstalige verzekeringsverklaring van Allianz te staan?

Onder andere, het soort reisverzekering, de naam van de verzekerde, polisnummer, geldigheidsdatum van de polis, werelddekking en het telefoonnummer van de verzekeraar. Verder deze tekst: 

We hereby confirm that the person named below has Travel Insurance for medical costs that covers all emergency health care, including health care related to the Covid-19 virus, up to $ 100.000. Only if not covered by a health insurance policy and if the abovementioned insured person has not travelled against government advice.

Voordelen van deze Engelstalige verzekeringsverklaring (ook voor Covid-19)

Een Engelstalige verzekeringsverklaring bij Allianz biedt de nodige voordelen, zoals:

  • Je hoeft niet meer apart een dure ziektekostenverzekering af te sluiten.
  • Er worden GEEN leeftijdstoeslagen gehanteerd, dus de premie is zeer gunstig.
  • Iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht je gezondheid (je hoeft geen gezondheidsvragen in te vullen).
  • Ook geschikt voor oudere reizigers, iedereen wordt geaccepteerd ongeacht je leeftijd, al ben je 100 jaar.
  • De verzekeringsverklaring van minimaal 100.000 US-dollar is gratis. Deze wordt op verzoek aangemaakt en zo snel mogelijk per e-mail aan je verzonden.

Hier gratis een verzekeringsverklaring als je een medische reisverzekering afsluit!

Allianz Global Assistance (de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld) geeft de gewenste verklaring af, wanneer je hier op deze website een kortlopende- of doorlopende reisverzekering afsluit. Je dient daarvoor wel medische kosten en werelddekking mee te verzekeren. Deze verzekering moet de periode dekken dat je in het buitenland bent. Wij zorgen er voor dat je een Engelstalige verzekeringsverklaring, snel per e-mail ontvangt.

Je hebt al een Allianz kortlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring v.a.: € 2,66 per dag. Nog voordeliger is de doorlopende reisverzekering met gratis verzekeringsverklaring v.a.: € 3,81 per maand (voor maximaal 60 dagen aaneengesloten, maar dit kan je optioneel uitbreiden naar 180 dagen).

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Allianz afsluiten

Wil je een gratis Engelstalige verzekeringsverklaring bij een kortlopende- of doorlopende reisverzekering? Sluit dan hieronder de reisverzekering van jouw keuze af (minimaal medische kosten en werelddekking is verplicht):

Ga je voor langere periode naar het buitenland?

Ga je voor een langere periode naar het buitenland dan is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger. Je kan er van uit gaan dat voor een alleenstaande de doorlopende reisverzekering goedkoper is bij ten minste twee vakanties per jaar of bij een reis van 3 à 4 weken. Bij een stel ligt het omslagpunt op ongeveer drie weken per jaar. Voor een gezin met kinderen is al na twee vakantieweken per jaar een doorlopende reisverzekering al voordeliger.

Vragen?

Heb je vragen over een medische reisverzekering met een Engelstalige Covid-19 verzekeringsverklaring? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

of neem contact op via WhatsApp:

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739