vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance: verleden tot heden (video)

Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening. De verzekeraar telt meer dan 12.000 medewerkers, die samen ruim 40 talen spreken.

Allianz Global Assistance heeft eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen. Wereldwijd profiteren 250 miljoen klanten van de dienstverlening van Allianz Global Assistance. Dat is 4% van de hele wereldbevolking.

De Nederlandse vestiging van Allianz Global Assistance bevindt zich in Amsterdam. Van daaruit werken 290 medewerkers. In Nederland verzorgen zij de medische hulpverlening voor meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en de Pechhulp voor ruim 2,5 miljoen auto’s.

In de onderstaande video zie je beelden van het verleden tot het heden. Een lange geschiedenis die in het teken staat van het helpen van mensen, die teruggaat tot de jaren ’50 tijdens het ontstaan van het massatoerisme. Het begin van de reis activiteiten. In de jaren ’70 kwam de autocultuur en daarmee het pechhulp aanbod. Daarna in de jaren ’90 toen de levensverwachting steeg werden de gezondheid- & lifecare producten ontwikkeld. Ook nu tijdens het internet tijdperk, ontwikkeld Allianz Global Assistance innovatieve producten voor reizigers en automobilisten.

Video Allianz Global Assistance: verleden tot heden

Bekijk de video hieronder:

[youtube]https://youtu.be/hcLDYm5Fc2c[/youtube]

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739