vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering en vergoeding eigen risico zorgverzekering

Reisverzekering en vergoeding eigen risico zorgverzekering

Reisverzekering en vergoeding eigen risico zorgverzekering

Niet alle reisverzekeraars vergoeden het eigen risico van je zorgverzekering. Hierdoor kunnen vakantiegangers die een reisverzekering afsluiten met dekking voor medische kosten, toch voor onverwachte kosten komen te staan.

Verplicht eigen risico zorgverzekering

Iedere persoon in Nederland van 18 jaar en ouder betaalt een verplicht eigen risico voor de zorgverzekering. Dat betekent dat je de eerste € 385  (2018) van zorg uit het basispakket zelf betaalt. Dat geldt niet voor de kosten van de huisarts, verloskundige zorg en kraamzorg. Deze kosten krijg je altijd vergoed.

Wat kost een reisverzekering met dekking voor medische kosten?

De extra premie voor de dekking medische kosten op je reisverzekering is relatief laag.  Je ontvangt de polis direct per e-mail, maak hier je keuze.

Let op! Ga je vaker per jaar op vakantie? Dan kan een doorlopende reisverzekering voordeliger zijn.


Doorlopende reisverzekering afsluiten

Ga je vaker per jaar op vakantie? Sluit dan hier een doorlopende reisverzekering af. Dat kan voordelig en het is zo geregeld.

Hier kan je zelf eenvoudig een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Je ontvangt de polis direct per e-mail.

Vragen?

Heb je een vraag over een reisverzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739