vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Doorlopende reisverzekering: Gescheiden en uitwonende kinderen meeverzekeren

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Allianz doorlopende reisverzekering

Kijk hoeveel jij bespaart met de doorlopende reisverzekering van Allianz.

Kies eenvoudig het pakket dat het beste bij je past.

Allianz Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten bij een ongeval of ziekte.

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland.

Al v.a. slechts €1,90 per maand goed verzekerd in Europa!

Ben je gescheiden en wil je toch jouw uitwonende kinderen meeverzekeren op je doorlopende reisverzekering? Dat is vrijwel nergens mogelijk, maar wel bij ons.

Scheidingen

In Nederland lopen veel huwelijken spaak en eindigen in een scheiding. Pakweg een op drie huwelijken worden ontbonden. In 2012 waren er 18.814 officiële huwelijksontbindingen (echtscheidingen) bij gezinnen met minderjarige kinderen.

Een echtscheiding (of een andere verbroken vaste relatie) heeft verstrekkende gevolgen voor de betrokkenen. Naast de emotionele consequenties, zijn ook praktische en financiële gevolgen. Dat geldt ook voor verzekeringen en in dit geval voor een doorlopende reisverzekering.

Van alle lopende verzekeringen zal je moeten bepalen of deze waarde hebben die verdeeld moet worden. Ook zal je moeten kijken of je bestaande verzekeringen wilt wijzigen, opzeggen of opnieuw wil afsluiten.

Gescheiden en uitwonende kinderen meeverzekeren
Gescheiden en uitwonende kinderen meeverzekeren

Echtscheiding en doorlopende reisverzekering

Wanneer je doorlopende verzekering hebt lopen kan deze worden beëindigt of worden overgezet naar een van de ex-partners. De andere partner kan dan een nieuwe doorlopende reisverzekering afsluiten.

Tot zover is er niet veel bijzonders aan de hand. Anders wordt het als een van de ouders zijn of haar uitwonende kinderen wil meeverzekeren op zijn eigen doorlopende reisverzekering. Veelal krijgt men dan van een reisverzekeraar te horen: ‘Dat is niet mogelijk, want iedereen op de polis moet op hetzelfde adres wonen’. Maar dat geldt niet als je contact met ons opneemt. Wij zijn de specialisten op het gebied van reisverzekeringen en we kunnen ervoor zorgen dat jouw uitwonende kinderen wel meeverzekerd worden op een doorlopende reisverzekering.

Uitwonende kinderen en doorlopende reisverzekering

Wil jij een doorlopende reisverzekering afsluiten en jouw uitwonende kinderen tot 27 jaar meeverzekeren op je polis? Dat kan. Neem dan contact met ons op en je ontvangt van ons een offerte voor een uitstekende en voordelige doorlopende reisverzekering inclusief volledige dekking voor jouw uitwonende kinderen. Dat scheelt je veel geld omdat je niet steeds de duurdere kortlopende reisverzekering af hoeft te sluiten als je met je kinderen op vakantie wilt gaan.

Premie doorlopende reisverzekering

Je hebt al een doorlopende reisverzekering voor een alleenstaande ouder inclusief uitwonende kinderen vanaf € 2,75 per maand (Europadekking). Heb je een nieuwe partner en wil je een doorlopende reisverzekering voor jezelf, je partner en de uitwonende kinderen dan bedraagt de premie € 3,33 per maand (vanaf prijs).

Betaal voor slechts één kind premie

Bij ons betaal je slechts voor 1 kind premie. Alle andere uitwonende of thuiswonende kinderen tot 27 jaar zijn dan gratis meeverzekerd op je doorlopende reisverzekering. Zo is het vrijwel altijd voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten!

Vaker op vakantie? Doorlopende reisverzekering voordeliger en gemakkelijker

Ga je vaker dan twee keer per jaar op reis of langer dan twee weken? In dat geval is het meestal voordeliger om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Je bent dan het hele jaar verzekerd, de dekking geldt alleen op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent. Het voordeel is dat je niet elke keer voordat je op vakantie gaat opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten, zo bespaar je ook poliskosten.

Vragen over een doorlopende reisverzekering inclusief uitwonenden kinderen?

Heb je vragen over een doorlopende reisverzekering inclusief uitwonenden kinderen tot 27 jaar? Of wil je de premie weten? Neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail.

Heb je een vraag over doorlopende reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00-12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739