vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche en a.s.r. Nederland worden in 2019 één verzekeraar

Europeesche en a.s.r. nederland worden in 2019 één verzekeraar Europeesche Verzekeringen en a.s.r. Nederland worden vanaf 2019 één verzekeraar. Zo schrijft a.s.r. in een brief aan haar zakelijke relaties, aldus am:web.

De Europeesche zal volledig in a.s.r. Nederland worden opgenomen. Dat zou volgens a.s.r. efficiency voordelen opleveren. Voor consumenten biedt het tevens voordelen op het gebied van pakketkortingen. a.s.r. Nederland heeft de merken Ardanta, De Amersfoortse en Ditzo in haar portfolio.

Europeesche verdwijnt als merk voor het intermediair

Voor tussenpersonen verdwijnt de merknaam Europeesche, echter a.s.r. stopt niet met het merk maar zal dat alleen nog inzetten voor directe verkoop en via de reiskanalen. Adviseurs die bemiddelen in verzekeringen van Europeesche zullen volgend jaar deze polissen moeten aanbieden onder de merknaam a.s.r.

Volgens de verzekeraar zullen sommige verzekeringen worden aangepast om zo beter te passen in het productassortiment van a.s.r.

Bijna 100 jaar kennis en ervaring

De Europeesche bestaat bijna 100 jaar en heeft veel kennis van reis- en recreatieverzekeringen. De Europeesche werd op 25 mei 1920 in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen opgericht. Het toerisme en vrije tijd nam in de jaren daarna een enorme vlucht. Reden voor de Europeesche om zich te specialiseren en naast reisverzekeringen ook recreatieverzekeringen aan te bieden zoals caravanverzekering, camperverzekering, bootverzekering, oldtimerverzekering en motorverzekering.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739