vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche: vragen over reis-en annuleringsverzekeringen i.v.m. situatie Egypte

europeesche

Europeesche: vragen over reis-en annuleringsverzekeringen i.v.m. situatie Egypte

Vanwege de politieke situatie is het op dit moment erg onrustig in Egypte. De Europeesche kan zich voorstellen dat u hier vragen over heeft.

Op deze pagina vindt u een overzicht van vragen en antwoorden over de onlusten in Egypte en de reis- en annuleringsverzekeringen van de Europeesche. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met uw adviseur.

Annuleringsverzekering

Ik heb een vakantie geboekt naar Egypte maar vanwege de onrustige situatie wil ik mijn vakantie annuleren. Vallen deze kosten onder de dekking van mijn annuleringsverzekering?
Deze kosten kunnen niet worden geclaimd op de annuleringsverzekering. Annuleringen en afbrekingen op grond van plaatselijke omstandigheden zijn niet verzekerd.

Heeft u een Allrisk Annuleringsverzekering? Dan kunt u wel een beroep doen op uw Annuleringsverzekering. Deze verzekering biedt tot het verzekerde bedrag dat op uw polis staat, een vergoeding van 75% van de annuleringskosten.

Omboekverzekering

Ik heb bij het boeken van mijn vakantie naar Egypte een Omboekverzekering afgesloten bij mijn reisbureau. Kan ik voor het omboeken van mijn vakantie gebruik maken van deze verzekering?
Ja, met deze verzekering kunt u uw vakantie omboeken. Dit geldt alleen als u de verzekering al bij uw boeking had afgesloten. Let op: bij deze verzekering geldt een eigen risico van € 50,-.

Reisverzekering

Ik moest door de situatie in Egypte eerder terugkeren. Kan ik deze kosten claimen op mijn reisverzekering?
Kosten voor eerdere terugkeer naar Nederland om redenen die te maken hebben met molest, zoals rellen en binnenlandse onlusten, worden niet vergoed door de reisverzekering

Ik heb door de situatie in Egypte extra kosten moeten maken. Kan ik deze kosten claimen op mijn reisverzekering? 
Nee, u krijgt alleen extra verblijfkosten vergoed, als u later naar huis terugkeert dan gepland door: Lawines, abnormale sneeuwval, bergstortingen, mist of ander natuurgeweld.

Ik moet door de onrustige situatie in Egypte langer blijven dan gepland. Blijft mijn reisverzekering geldig? 
Ja, uw reisverzekering blijft geldig tot u weer terug bent in Nederland.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739