vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekeringen van Interpolis

Onderzoek: recreatief duiken, wel of niet gedekt op je reisverzekering? Er zijn in Nederland veel verzekeraars actief die ook reisverzekeringen aanbieden. Een aantal zul je wellicht kennen en anderen misschien niet. Reisverzekering Blog biedt reisverzekeraars de mogelijkheid om informatie te geven over de producten die ze aanbieden.

Informatie Interpolis

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars in Nederland. De verzekeraar die in Tilburg is gevestigd, maakt deel uit van het Achmea-concern waar ook Centraal Beheer Achmea, Zilveren Kruis en FBTO toe behoren. De Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en producten. Verzekeren is volgens Interpolis niet de enige oplossing om met risico’s om te gaan. Daarom lanceerde Interpolis in de zomer van 2010 de preventiecampagne. Met preventie kun je schade voorkomen.

Reisproducten van Interpolis

Interpolis biedt de volgende reisproducten aan.

  • Doorlopende reisverzekering (met of zonder annuleringsverzekering)
  • Kortlopende reisverzekering
  • Kortlopende annuleringsverzekering

Waarom de Reisverzekering van Interpolis?

De reisverzekering van Interpolis is een basisverzekering die je compleet kunt maken door aanvullende dekkingen af te sluiten. Winter- en onderwatersport is standaard meeverzekerd. Daarnaast kun je de reisverzekering zo afstemmen op je reisgedrag, zodat je alleen verzekerd bent wat voor jou belangrijk is. Je kunt kiezen uit.

  • Een particuliere of een zakelijke dekking.
  • Een aaneengesloten reisperiode van 60, 180 of 366 dagen.
  • Europadekking of Werelddekking.
  • Meeverzekeren van kosten op reis.
  • Automobilistenhulpverzekering voor pech of een ongeval met je motorvoertuig onderweg.
  • Eigen risico op bagage.

Voordelen Reisverzekering Interpolis

  • 24 uur hulp van een alarmcentrale.

Vanuit het buitenland kun je een hulpverlener in Nederland bellen, die je op weg helpt bij schade of een ongeval in het buitenland.

  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis verzekerd.

Speciaal voor de Doorlopende Reisverzekering

  • 25% korting op de premie als je bij de Rabobank een Rabo Totaalpakket of Rabo Riantpakket afsluit.
  • Ben je student? Dan ben je standaard verzekerd voor een aaneengesloten reisperiode van 180 dagen voor stage of studie in het buitenland (uit te breiden naar 366 dagen) en ontvang je 25% korting op de premie.

Waar af te sluiten?

De reisverzekeringen van Interpolis zijn af te sluiten via de Rabobank. Je kunt een doorlopende reisverzekering afsluiten via de website, telefonisch of bij een lokale Rabobank bij jou in de buurt. Zelfs net voor vertrek kun je de reisverzekering nog afsluiten. De kortlopende reisverzekering kun je telefonisch of bij een lokale Rabobank afsluiten. Via internet of met één telefoontje ben je verzekerd.

Meer informatie vind je op de website van Interpolis.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739