vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance: elke twee seconden ergens ter wereld een hulpaanvraag

Allianz global assistance: elke twee seconden ergens ter wereld een hulpaanvraag Allianz Global Assistance is deze week gekozen tot de beste reisverzekeraar van Nederland. In ons land is deze verzekeraar een relatief kleine speler, maar wereldwijd gezien is Allianz Global Assistance marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen.

Wie is Allianz Global Assistance?

De Allianz Global Assistance Group, telt meer dan 10.000 werknemers, die samen meer dan 40 talen spreken. Ze werken over de hele wereld met een netwerk van 400.000 dienstverleners en 180 correspondenten.

250 Miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maken gebruik van de services die Allianz Global Assistance Group aanbiedt op alle vijf de continenten. De omzet van de groep bedraagt meer dan 1,5 miljard euro (2007).

In Nederland verzorgt Allianz Global Assistance de medische hulpverlening voor meer dan 3,5 miljoen Nederlanders en de voertuighulpverlening voor 2 miljoen auto’s. De Alarmcentrale van Allianz Global Assistance is tevens het Landelijk Centraal Meldpunt (LCM), wat inhoudt dat zij nauw samenwerkt met het KLPD en rijkswaterstaat om de Nederlandse snelwegen begaanbaar te houden.

Allianz Global Assistance is een onderdeel van de Allianz Group.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739