vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Goedkoopste kortlopende reisverzekering Europeesche slechts v.a. € 0,92 per dag!

Goedkoopste kortlopende reisverzekering
Goedkoopste kortlopende reisverzekering

De goedkoopste kortlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen sluit je hier snel en eenvoudig af.

Je hebt al een kortlopende reisverzekering van de Europeesche voor slechts € 0,92 per dag, je bent dan in heel Europa verzekerd. Je kan de verzekering aanvullen met extra keuzedekkingen. Zoals:

 • Bagage – met de dekking ‘bagage’ ben je verzekerd tegen schade die is ontstaan door diefstal, beschadiging of verlies van jouw bagage of reisdocumenten. Je kiest zelf de hoogte van de maximale vergoeding. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de gekozen dekking.
 • Geneeskundige kosten – met de dekking ‘Geneeskundige kosten’ ben je verzekerd voor de kosten van een spoedeisende en onverwachte, noodzakelijke medische behandeling, aanvullend op je zorgverzekering. Het is noodzakelijk dat je een geldige Nederlandse basis zorgverzekering heeft.
 • Bijzondere sporten – het beoefenen van reguliere sporten op reis is verzekerd. Voor skiën en snowboarden is een aanvullende dekking nodig. Met deze dekking heb je een ‘upgrade’ van jouw andere dekkingen. Zodat de dekkingen die je hebt afgesloten – zoals Medische kosten, Bagage en Ongevallen – ook van toepassing zijn.

Meer uitbreidingen zijn mogelijk, maak een premieberekening of lees verder.

Goed verzekerd op reis

Je kunt hier online, zelfs vlak voor je vertrek, een reisverzekering afsluiten. Bereken eerst zelf de premie en sluit de reisverzekering van de Europeesche af. De polis ontvang je direct per e-mail. Snel en voordelig. De reisverzekeringen van de Europeesche zijn volledig, maar ook voordelig. Zo heb je al een reisverzekering met basisdekking voor slechts:

 • Europa: € 0,92
 • Wereld: € 1,62

Premies per persoon per dag, exclusief assurantiebelasting en poliskosten. Eventuele kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd!

Europa of werelddekking?

Je kiest zelf voor dekking in Europa of wereldwijd, afhankelijk van je reisbestemming. De dekking Europa geldt ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. In Nederland ben je alleen verzekerd bij minimaal één betaalde overnachting.

De dekking Europa geeft dekking in het werelddeel dat oostelijk tot aan de Oeral en de Kaukasus loopt inclusief Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en westelijk tot en met IJsland, Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden. Daarnaast geldt de dekking Europa ook voor Cyprus en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Kies je voor wereld, dan ben je overal ter wereld verzekerd.

Basis, Uitgebreid of Optimaal

Je stelt jouw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. Je kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kan je kiezen uit Basis, Uitgebreid of Optimaal.

Basis
Met de Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kan je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je een lage premie.

Uitgebreid
Met de Uitgebreid-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest — zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal
Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor jou. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt jouw bagage zoek, dan vergoedt de Europeesche de nieuwwaarde van je bagage wanneer jouw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

DekkingsoverzichtBasisUitgebreidOptimaal
Personenhulpkostprijskostprijskostprijs
Bagage€ 1.000,-€ 3.000,-€ 5.000,-
Geld€ 500,-€ 500,-€ 500,-
Geneeskundige kosten NL€ 500,-€ 1.000,-€ 1.000,-
Geneeskundige kosten wereldkostprijskostprijskostprijs
Tandheelkundig€ 250,-€ 350,-€ 500,-
Reis Rechtsbijstandkostprijs*kostprijs*kostprijs*
Ongevallen   
Overlijden€ 12.500,-€ 25.000,-€ 25.000,-
Blijvende invaliditeit€ 35.000,-€ 75.000,-€ 75.000,-
Skiën en snowboardenzie voorwaardenzie voorwaardenzie voorwaarden
Pechhulp vervoermiddelkostprijskostprijskostprijs
Extra sportuitrusting€ 2.500,-€ 2.500,-€ 2.500,-

*Dit gaat om Reis Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoeden wij maximaal € 25.000,- per gebeurtenis.

Basisdekking reisverzekering

Met de basisdekking ben je goed verzekerd tijdens jouw vakantie of zakenreis. Je bent verzekerd voor:

Personenhulpverlening

 • De Europeesche verleent hulp bij ziekte, ongevallen of overlijden van jezelf of een andere verzekerde;
 • het toezenden van medicijnen, kunst- en hulpmiddelen;
 • het overmaken van geld in noodgevallen.

Telefoonkosten
Je bent verzekerd voor telefoongesprekken die je hebt met de Europeesche Hulplijn en andere telefoongesprekken die te maken hebben met een gebeurtenis.

Buitengewone kosten

 • Je bent verzekerd voor schade die je lijdt door overlijden, ziekte of een ongeval van u of een meereizende verzekerde.
 • Door een onvoorzien langer verblijf in het buitenland.
 • Voor het bijwonen van een begrafenis of crematie van een niet meereizende huisgenoot of familieleden in de 1e of 2e graad.
 • Voor jouw terugkeer naar Nederland voor ernstige ziekte of ernstige verwonding door ongeval van een niet meereizende huisgenoot of familieleden in de 1e of 2e graad.
 • Als je opgespoord, gered of geborgen moet worden.

Bagage en reisdocumenten
Je bent verzekerd voor diefstal, beschadiging en verlies van bagage en reisdocumenten (let op: je bent niet verzekerd voor diefstal, beschadiging en verlies van geld, tenzij je de dekking ‘Geld’ heeft meeverzekerd).

Schade vakantieverblijf
Je bent verzekerd voor schade die je heeft veroorzaakt aan jouw vakantieverblijf.

Geneeskundige kosten

Met deze uitbreiding krijg je de kosten voor een medisch noodzakelijke behandeling in het buitenland vergoed. Dit doet de Europeesche voor zover deze kosten niet vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Voor vergoeding van een behandeling tijdens een buitenlandse reis, is het noodzakelijk dat de behandeling niet kan worden uitgesteld tot je terug bent in Nederland. Ook kan je via de Europeesche Hulplijn direct verwezen worden naar artsen en ziekenhuizen in de buurt van jouw vakantiebestemming.

Ongevallen

Met deze dekking ben je verzekerd als je overlijdt of blijvend invalide wordt als gevolg van een ongeval tijdens de reis. Het overlijden of de blijvende invaliditeit moet direct en alleen het gevolg zijn van een ongeval.

Skiën en snowboarden

Ga je skiën of snowboarden tijdens je vakantie? Dan is het mogelijk om de eventuele schade die je hierdoor kan oplopen, mee te verzekeren.

Reis rechtsbijstand

Deze dekking vergoedt de kosten die je moet maken voor juridisch advies of begeleiding. Ook waarborgsommen worden voorgeschoten. Denk bijvoorbeeld aan een waarborgsom die je moet betalen voor vrijlating uit een gevangenis of om een paspoort, rij- of vaarbewijs terug te krijgen. Of om een beslag op zijn of haar spullen op te heffen.

Geld

Met deze dekking ben je verzekerd voor schade door diefstal, beschadiging en verlies van geld en cheques tijdens jouw vakantie.

Hulp & huur vervoermiddel

Met deze dekking heb je recht op hulp wanneer jouw vervoermiddel, of de bestuurder, uitvalt. Dit geldt voor personenauto’s, campers, motoren en scooters. Valt het vervoermiddel waarmee je de reis maakt uit en is het niet mogelijk om het vervoermiddel binnen twee werkdagen te kunnen gebruiken? Dan kan je een vervangend, vergelijkbaar vervoermiddel huren. Hetzelfde geldt als het vervoermiddel binnen zeven dagen voor de reis niet meer te gebruiken is (bijvoorbeeld door een aanrijding, storm of diefstal) en ook niet binnen twee werkdagen na de oorspronkelijke vertrekdatum. Deze dekking is niet geldig voor reizen binnen Nederland.

Extra sportuitrusting

Met deze dekking verzeker je jouw complete sportuitrusting. Je krijgt voor je sportuitrusting, per verzekerde, maximaal € 2.500,- vergoed. Dit bedrag komt bovenop het verzekerd bedrag voor bagage.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen van de Europeesche of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739