vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering voor huisdieren van Allianz Global Assistance

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Allianz kortlopende reisverzekering!

Allianz Global Assistance Alarmcentrale: wereldwijd professionele hulp.

Inclusief bagagedekking voor verlies, diefstal en beschadiging.

Uitgebreide vergoeding van medische kosten.

Kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd.

Gekozen tot beste reisverzekeraar.

Nu vanaf: €0,90 per dag

Ben je op zoek naar een reisverzekering inclusief dekking voor huisdieren? Dan ben je hier op het goede adres.

Er zijn steeds meer vakantiegangers die huisdieren mee op vakantie nemen. Maar is je hond, kat of paard wel goed verzekerd?

Reisverzekering voor huisdieren
Reisverzekering voor huisdieren

Hoge diergeneeskundige kosten in buitenland

In het buitenland kunnen de diergeneeskundige kosten fors hoger zijn dan in Nederland. Tijdens je vakantie kan een huisdier plotseling ziek worden. In Nederland bestaan er al zorgverzekeringen voor huisdieren, die je kunt uitbreiden met een Europa- of Werelddekking. Maar mocht je door ziekte van je huisdier je vakantie moeten afbreken, dan worden deze kosten vaak niet vergoed door deze zorgverzekering. Hiervoor bieden een aantal reisverzekeraars uitkomst.

Huisdier jouw eigendom

Wanneer we bij reisverzekeraars spreken over een huisdier dan betreft het een hond, kat of paard. Ongeregistreerd dieren als cavia’s, goudvissen, konijnen etc. vallen dus niet onder de dekking van je reisverzekering. Tevens moet je aan kunnen tonen dat het huisdier jouw eigendom is.

Allianz Global Assistance

De medische kosten voor je huisdier zijn bij Allianz Global Assistance meeverzekerd in de rubriek medische kosten. Per reis geldt er een maximum aan medische kosten voor een huisdier van € 125,-. Per polis kan er maximaal € 250 ,-voor alle huisdieren samen worden uitgekeerd. De kosten voor een terugreizend huisdier worden door Allianz Global Assistance vergoed indien deze het gevolg zijn van een verzekerde gebeurtenis.

Annuleringsverzekering

Wanneer je zelf een annuleringsverzekering hebt afgesloten en je huisdier wordt voor vertrek plotseling ziek, dan is het bij sommige reisverzekeraars mogelijk om je vakantie om deze reden te annuleren. Ook indien je van plan was je huisdier ergens anders onder te brengen tijdens je vakantie en deze wordt ziek, dan kan je de vakantie annuleren. Tevens krijg je in sommige gevallen een deel van je vakantie vergoed, wanneer je de vakantie vroegtijdig moet afbreken door het overlijden van je huisdier. Let er wel op dat je deze module bij de meeste verzekeraars apart dient af te sluiten.

Een reisverzekering voor jezelf en je huisdier afsluiten?

Bij Reisverzekeringblog kun je eenvoudig een reisverzekering van Allianz Global Assistance voor jezelf en je huisdier afsluiten.

Huisdieren: hond, kat of paard

Onder huisdier verstaat Allianz Global Assistance een hond, kat of paard. Ongeregistreerde dieren als cavia’s, fretten, goudvissen, konijnen etc. vallen daarom niet onder de dekking van deze reisverzekering. Tevens moet je aan kunnen tonen dat het huisdier jouw eigendom is.

Terugreiskosten huisdier
De kosten voor het repatriëren van je huisdier worden door Allianz Global Assistance vergoed indien deze het gevolg zijn van een verzekerde gebeurtenis.

Medische kosten huisdieren
De medische kosten voor je huisdier zijn meeverzekerd in de rubriek medische kosten van jouw eigen reisverzekering. Per reis geldt er een maximum aan medische kosten per hond van € 125,-. Per polis kan er maximaal € 250,- voor alle huisdieren samen worden uitgekeerd.

Annuleringsverzekering voor je hond
Wanneer je een Annuleringsverzekering hebt afgesloten bij Allianz Global Assistance, dan kun je hier in bepaalde situaties gebruik van maken. bijvoorbeeld als jouw huisdier binnen zeven dagen voor vertrek iets overkomt. In de volgende situaties kun je een beroep doen op deze verzekering:

  • Bij overlijden van je huisdier.
  • Bij een levensgevaarlijke ziekte van je huisdier.
  • Bij het oplopen van een levensgevaarlijk letsel van je huisdier.
  • Je mag dan je reis annuleren en de annuleringskosten worden vergoed.

Sluit vandaag nog online de complete kortlopende reisverzekering af van Allianz Global Assistance en ga met een gerust gevoel met je hond op vakantie.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739