vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Mexicaanse griep slaat hard toe in Thailand

Thailand is in korte tijd in de ban geraakt van de Mexicaanse griep. Het aantal besmettingen is in een paar dagen opgelopen van 16 naar 150.

De toeristische plaatsen Pattaya en Phuket melden dat de besmettingen voorkomen bij zowel de Thaise bevolking als de toeristen. Daarom hebben de autoriteiten in Phuket besloten alle uitgaansgelegenheden voor vijf dagen te sluiten om verdere besmetting te voorkomen. Reden tot paniek is er volgens de Thaise premier Abhisit Vejjajiva niet. Hij vraagt zijn landgenoten dan ook om vooral kalm te blijven.

Voor toeristen geldt dat zij alert moeten zijn voor griepverschijnselen.

Uigaansleven Phuket vijf dagen dicht door Mexicaanse griep

Uigaansleven Phuket vijf dagen dicht door Mexicaanse griep

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739