vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Minibus met 10 Nederlandse toeristen verongelukt in Noorwegen

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Een busje uit Nederland met 10 toeristen is bij Dirdal in de buurt van Stavanger van de weg geraakt.

Rondreis

Het ongeluk met de Nederlanders, die een rondreis in Noorwegen maakten, gebeurde rond 17.30 uur in het zuiden van Noorwegen. Het busje zou ergens tegenaan zijn gebotst, over de kop zijn geslagen en naar de andere kant van de weg zijn gerold.

Alle 10 inzittenden zijn gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Vier van hen zijn inmiddels terug op hun vakantiebestemming. Volgens Noorse media heeft een vrouwelijke inzittende vrouw ernstig hoofdletsel.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739